KLOPP:  Jürgen Klopp har store utfordringer med laguttaket.

Hva gjør du nå Klopp?

Et skademareritt uten like nå i innspurten passer de røde svært dårlig.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For første gang på lenge er det nærmest umulig å spå hvilket lag Klopp mønstrer på Britannia og i ukene framover. Det er ikke flust av spillere å velge mellom!

Champions League er per dags dato innen rekkevidde. Dette kan fort forandre seg i løpet av påska. To tøffe bortekamper bør vinnes for å holde liv i drømmen om nye, spennende spillere til sommeren.

Vår brasilianske magiker tror jeg også teller på knappene hvis vi havner utenfor det gode selskap, og et fristende tilbud tikker inn på faksen fra Spania. Det skrives opp og i mente om at våre nærmeste konkurrenter har tøffe kamper igjen, og kanskje avgir poeng i vår favør i noen av disse. Det kan meget vel skje, men skrekkscenarioet er at vi (som i forrige sesong) ikke tar nok poeng mot lagene vi nå møter i de sju siste kampene. Det kan også meget vel skje!

Det er tøft og ikke minst uforutsigbart å være Liverpoolsupporter om dagen. Kampen mot Bournemouth var nok en bekreftelse på at Klopp liksom ikke helt får det til, verken med spillere eller taktikk. Når vi i tidligere sesonger, og også før jul, vant mot vår blå nabo, var følelsene bare «deilige» etterpå.

Denne gangen var det ikke det samme. Om det er frykten for poengtap i neste kamp, Manès skade, eller Klopps mangel på å vise styrke mot flere lag i ligaen, vet jeg ikke. Kanskje en sum av alt? 

Jeg liker Klopp. Jeg ville pr.dags dato ikke byttet han mot noen! Intervjuene er ærlige og gode. Han legger ikke skylden for poengtap og dårlige prestasjoner på noen andre enn han selv. Derfor håper jeg så inderlig vel at den dagen og tiden kommer da jeg kan føle glede og positivitet over en lengre periode enn noen få uker eller dager.

At den dagen kommer som vi virkelig viser styrke mot lag vi skal slå! At Klopp lykkes med nesten alt, og vi vinner noe igjen. Det føles så uendelig lenge siden. Poengfangsten så langt denne sesongen er god, bedre enn på lenge. Men det hjelper bare så forbasket lite hvis regnskapet i mai blir en 5-6 plass i ligaen og noen kjipe kamper mot lag fra tidligere Øst-Europa!

At vi igjen sitter igjen med "smuler" på overgangsmarkedet og kanskje penger på bok etter et "gigantsalg" av Coutinho fordi vi nok en gang havner utenfor CL. Jeg er avventende til hva som skjer denne sommeren, også med tanke på hvilke spillere som Klopp har ønsket seg og som har valgt andre klubber.

Det er lett å bli pessimistisk i disse dager, selv om vi har vært gode mot de gode. Men dette siste vil også bli glemt hvis ikke Liverpool og Klopp lykkes med innspurten av denne sesongen. Jeg er kanskje kravstor, men en god innspurt er som jeg har nevnt så viktig på så mange måter. 

Det vil bli mye enklere for Klopp hvis de rette spillerne velger Liverpool som sin arbeidsplass og Coutinho fortsetter i den røde trøya. Neste sesong holder det ikke å bare være god mot de gode! Neste sesong må dødballmål og "tabbemål" lukes bort. Neste sesong må ikke savnet av en eller to spillere være utslagsgivende for om det blir poeng eller ikke. 

Mye står på spill framover! Klopp og Liverpool har vært lenge nok oppe i berg -og dalbanen. En kanoninnspurt hadde gjort godt for en rød sjel! 

God påske alle røde! 

Del

Jürgen Klopp

26.10.2017 19:20

Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

26.10.2017 15:24

– Uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør

David Wagner tror ikke han får noen taktiske overraskelser mot sin beste venn Jürgen Klopp.

26.10.2017 10:03

– Vi gjør grunnleggende vurderingsfeil defensivt

Phil Thompson har ett konkret råd til hvordan Jürgen Klopp kan få strammet opp den defensive organiseringen under kamp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.02.2018 kl 23:35

Gerrard stolt av sine spillere

Steven Gerrard roste sitt unge mannskap etter seier og avansement mot Manchester United i UEFA Youth League.

+
21.02.2018 kl 22:58

Scoringsbonanza i Champions League

En ny runde med kamper i Mesterligaen er spilt, og Liverpool scorer bokstavelig talt høyt på flere statistikker.

+
21.02.2018 kl 19:24

Uttalelse fra Roberto Firmino

Liverpools nr. 9 har respondert etter FA nå har tatt sin avgjørelse angående de beskyldningene som ble rettet mot ham.

+
21.02.2018 kl 18:40

Ingen anklage mot Firmino

Det vil ikke bli noe etterspill etter at Mason Holgate hos Everton anklaget Roberto Firmino for diskrimenerende uttalelser.

+