Innsats og høye tanker

Etter nok en skremmende og avslørende kamp er det èn ting som slår meg: 100 prosent innsats må det vel kunne gå an å forlange selv om toppformen er forsvunnet?

Kom ikke å fortell meg at spillerne i helga var like klare som de var mot Chelsea på tirsdag. Hull hadde faktisk en dag mindre hvile enn de røde, det var ikke lett å se. Det er så en nesten begynner å lure på om spillerne er blitt litt høye på seg selv etter måneder med skryt.

Orker nesten ikke å tenke tanken, men noen ganger ser det ut som vi er avslørt. Rommene er stengt. Liverpools balltempo er ikke til å kjenne igjen, og det er lenge mellom smilene og det positive kroppsspråket som kjennetegnet laget for noen måneder siden.

Det sies jo at det som er for godt til å være sant, faktisk er nettopp det. Internt bråk med Sakho, Coutinhos skade, Matiip-saken, fyllekjøring og ikke minst en forferdelig januarmåned. Viktig nå at hele Liverpool-familien ikke mister troen!

Dette er de samme spillerne som rundspilte de fleste for kort tid siden. Knallhardt arbeid må til for å finne tilbake til taktene fra før jul. Lørdag kommer Tottenham. En glimrende anledning til å yte 100 prosent og starte del tre av sesongen. Det er fortsatt lenge igjen!