Innsats og høye tanker

Etter nok en skremmende og avslørende kamp er det èn ting som slår meg: 100 prosent innsats må det vel kunne gå an å forlange selv om toppformen er forsvunnet?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Kom ikke å fortell meg at spillerne i helga var like klare som de var mot Chelsea på tirsdag. Hull hadde faktisk en dag mindre hvile enn de røde, det var ikke lett å se. Det er så en nesten begynner å lure på om spillerne er blitt litt høye på seg selv etter måneder med skryt.

Orker nesten ikke å tenke tanken, men noen ganger ser det ut som vi er avslørt. Rommene er stengt. Liverpools balltempo er ikke til å kjenne igjen, og det er lenge mellom smilene og det positive kroppsspråket som kjennetegnet laget for noen måneder siden.

Det sies jo at det som er for godt til å være sant, faktisk er nettopp det. Internt bråk med Sakho, Coutinhos skade, Matiip-saken, fyllekjøring og ikke minst en forferdelig januarmåned. Viktig nå at hele Liverpool-familien ikke mister troen!

Dette er de samme spillerne som rundspilte de fleste for kort tid siden. Knallhardt arbeid må til for å finne tilbake til taktene fra før jul. Lørdag kommer Tottenham. En glimrende anledning til å yte 100 prosent og starte del tre av sesongen. Det er fortsatt lenge igjen!

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.01.2018 kl 09:35

– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

+
16.01.2018 kl 08:06

«Sannsynlig med keeperkjøp i sommer»

Loris Karius starter sannsynligvis også mot Swansea, men til sommeren kan det skje ting på keeperplass.

+
16.01.2018 kl 07:26

Vil ha spilletid-garanti for å låne ut Grujic

Jürgen Klopp ser fortsatt Marko Grujic som en spiller for framtiden, men vil nå låne han ut til klubber som vil gi ham startplass.

+
15.01.2018 kl 22:48

Har ikke signert noe med Juventus

Emre Can snakker fortsatt med Liverpool.

+