Innsats!

Ett hundre prosent innsats burde alle kunne klare, uansett nivå, tabellsituasjon eller positiv avisomtale. Det Liverpool viste i går, var rett og slett ikke akseptabelt!

Her presterer man faktisk nok en gang å bli overrasket av et hjemmelag med fysikk og innsats som sine fremste våpen. Egentlig helt utrolig, med tanke på hvilken tabellposisjon Liverpool (fortsatt) befinner seg i. Veike Liverpool-spillere skvatt unna i de fleste nærkamper, og i øynene til Jamie Vardy lyste det mer fandenivoldskhet enn hos hele Liverpool-laget til sammen.

Tre mål gir man bort denne gangen. Feilpasninger, elendig press på Leicester-spillere som slår innlegg, dårlige klareringer og markeringer. Det verste er likevel at de røde ser giddeslause ut! Det er Leicester som virker uthvilte og tente.

Et Leicester-lag med en forferdelig periode bak seg burde selvfølgelig vært satt under press fra første minutt. I stedet er Liverpools berømte press i lange perioder helt fraværende. Som følge av det kommer også dårlig bevegelse og for lavt balltempo.

Nok om det. Vi får håper på snarlig bedring, for timeglasset er i ferd med å renne ut.