IKKE AKSEPTABELT  Innsatsen til de røde var langt under pari på King Power Stadium.

Innsats!

Ett hundre prosent innsats burde alle kunne klare, uansett nivå, tabellsituasjon eller positiv avisomtale. Det Liverpool viste i går, var rett og slett ikke akseptabelt!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Her presterer man faktisk nok en gang å bli overrasket av et hjemmelag med fysikk og innsats som sine fremste våpen. Egentlig helt utrolig, med tanke på hvilken tabellposisjon Liverpool (fortsatt) befinner seg i. Veike Liverpool-spillere skvatt unna i de fleste nærkamper, og i øynene til Jamie Vardy lyste det mer fandenivoldskhet enn hos hele Liverpool-laget til sammen.  

Tre mål gir man bort denne gangen. Feilpasninger, elendig press på Leicester-spillere som slår innlegg, dårlige klareringer og markeringer. Det verste er likevel at de røde ser giddeslause ut! Det er Leicester som virker uthvilte og tente.

Et Leicester-lag med en forferdelig periode bak seg burde selvfølgelig vært satt under press fra første minutt. I stedet er Liverpools berømte press i lange perioder helt fraværende. Som følge av det kommer også dårlig bevegelse og for lavt balltempo. 

Nok om det. Vi får håper på snarlig bedring, for timeglasset er i ferd med å renne ut.  

Del

Leicester

25.10.2017 20:34

Leicester ansatte ny sjef

17.10.2017 16:28

Leicester-manageren har fått sparken

16.10.2017 22:55

Uavgjort i mandagskampen

Siste Til vår nyhetsoversikt
17.02.2018 kl 18:53

Ungt U23-lag gikk på sitt tredje strake tap

Nå kan Premier League 2-tittelen ryke.

+
17.02.2018 kl 18:27

– Vi gjør det som en Champions League-trekning

Spillerne er nervøse før romtrekningen når de er på tur med Jürgen Klopp.

+
17.02.2018 kl 17:39

Ingen ligakamper kolliderer lenger med cupen

Nå er det kun TV-selskapene og været som kan flytte Liverpools kamper denne sesongen.

+
17.02.2018 kl 10:18

Sturridge mister to kamper

Hamstringskaden til Daniel Sturridge er ikke alvorlig.

+