DELEKSAMEN:  Jürgen Klopp skal opp til ny eksamen, mener denne bloggeren.

Klopps siste barriere

«Å vinne kamper når det gjelder som mest er den siste barrieren Klopps menn må bestige.»

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi er fremme ved nok en deleksamen med Klopp. Kampen mot City avgjør riktignok ikke årets Premier League, men den vil gi noen klare svar.

Hvis Liverpool vinner, er vi uten tvil hovedutfordrer til Chelsea om ligatittelen. Hvis vi taper er vi ikke helt ute av kampen, men da viser vi svakhetstegn i avgjørende kamper med et ekkelt gufs fra store kamper i fjorårssesongen.

Eksamen i fjor med ligacupfinalen og europacupfinalen medførte to sviende tap. Å vinne kamper når det gjelder som mest er den siste barrieren Klopps menn må bestige.

Vi er utvilsomt enda bedre nå enn i fjorårssesongen, men spillerne har til gode å vise sitt beste når det gjelder som mest.

Vinnerkulturen er en del av historien til Liverpool. Vi har 70- og 80 tallets ligatriumfer i bagasjen. Vi har noen triumfer i store finaler siden den gang, med miraklet mot AC Milan øverst på listen. Vi har imidlertid ikke løftet mye sølvtøy i de siste årene. Det legger et stort press på dagens spillere.

Oser suksess

Vi har uten tvil spillertyper, supportere og en manager det oser suksess av. På toppen av det hele er hele Klopps byggverk bare så vidt begynt.

Tilbake til City kampen. Jeg må først og fremst ringe vertinnen på nyttårsaften å si at jeg blir forsinket. Det blir ingen enkel sak å forklare til en som ikke skjønner seg på hva det vil si å være Liverpoolsupporter.

Her er jeg mottakelig for gode forslag til hva jeg skal si!

Til slutt ønsker jeg, uansett resultat på nyttårsaften, et fantastisk rødt og spennende nytt år til alle fans og blogg- lesere.

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2018 kl 20:47

Trening med Clyne, men uten Gomez

Jürgen Klopp har en så godt som skadefri tropp å velge fra foran helgens kamp mot West Ham, og det var sol og smil på dagens økt på Melwood.

+
20.02.2018 kl 14:10

Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

+
20.02.2018 kl 11:37

– Potensialet er stort. Ellers ville de ikke hatt kontrakt med Liverpool

Peter Krawietz snakker utlånsavtalene som ble gjort på tampen av overgangsvinduet, og om Pep Lijnders.

+
20.02.2018 kl 09:18

Har vist på trening at formen er i anmarsj

Sadio Mané er på vei tilbake til toppformen, ifølge manageren.

+