VIKTIG SCORING  Philippe Coutinho utlignet til 1-1 mot Stoke.

Knivsegg

Innspurten og kampen om topp fire kommer til å bli ulidelig spennende!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Etter godkjente sju poeng på de tre siste, har vi fortsatt skjebnen i egne hender, men halsende rett bak finner vi altså Arsenal og Manchester United. Vinnes hengekampene til nevnte rivaler, er det så godt som dødt løp om den lukrative fjerdeplassen.

Jeg har imidlertid et håp om at Tottenham kommer til å få en formdupp på tampen. De kan da ikke forsette som de har stevnet ut sesongen? Det vil det i så fall være noe atypisk Spurs over. Får jeg rett i min ønsketenkning, ser jeg ikke bort fra at Liverpool tar igjen de liljehvite. Jeg tror godtgående Man.City tar andreplassen bak Chelsea. Hvem som følger på de neste plassene er sannelig ikke godt å si.

Liverpool kloret seg til tre uhyre viktige poeng mot Stoke. Tusen takk til utskjelte Simon Mignolet! For noen redninger på et helt avgjørende stadium i sesongen. La oss håpe han forsetter slik, det kan behøves siden våre beste kort på midtbanen og framover enten er syke, skadet eller begge deler!

Hver kamp blir som en finale

I de seks kampene som gjenstår, er det alle mann til pumpene. Her må det graves dypt, og man trenger prestasjoner som Mignolets fra flere om det skal gå veien til Champions League. Dette blir en balansegang på den berømte knivseggen, og hver kamp som gjenstår blir en ren finale. 

Liverpool er sterkt redusert, mens Manchester United og Arsenal har to og tre hengekamper som må vinnes, og således et mer hektisk og langt tøffere kampprogram igjen.

Tar Liverpool 12 poeng på de siste seks kampene, et snitt på to poeng per kamp, tror jeg det skal holde. Det er samme poengsnitt man har hatt i løpet av de fire siste.

Arsenal og Manchester United skal møtes innbyrdes og har som nevnt henholdsvis tre og to kamper mer å spille. Ingen av de tar rent bord i innspurten, og cupengasjement i FA-cupen  og Europa League taler til Liverpools fordel. Så spørs det om Liverpool selv evner å gjøre nok til at man holder rivalene bak seg. 

Det blir interessant, morsomt, spennende, nervøst og jeg vet ikke hva! Det er bare å holde seg fast, være sterk i troen og håpe at dette går veien til Champions League. 

Det vil være svært viktig for Jürgen Klopp og Liverpool FC.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.01.2018 kl 11:41

Flanagan dømt for vold mot kjæresten

Jon Flanagan sa seg skyldig i retten.

+
17.01.2018 kl 10:03

– Jeg har ikke noe imot å bli kalt lagets motor

Roberto Firmino ønsker å spille spiss resten av karrieren.

+
17.01.2018 kl 07:39

Liverpool i Europas millionklubb

Liverpool var en av rekordmange klubber som solgte over en million billetter på seriekamper sist sesong.

+
16.01.2018 kl 11:46

Dette er keeperne Liverpool vurderer

Til sommeren skal Jürgen Klopp på keeperjakt. Disse to er de heteste kandidatene slik det ser ut nå.

+