Kollektiv kollaps!

Vi slipper inn fire mål i løpet av en omgang mot et lag som aldri har vunnet mot et topp fire-lag! Jeg gidder ikke legge skylda på enkeltspillere. Dette MÅ hele Liverpool, inkludert Klopp, ta skylda for!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi spiller god og morsom fotball i nesten en omgang. Spillerne "koser" seg, kommer til sjanser og scorer et par pene mål. Vi har full kontroll og skal bare "safe" inn dette. Livsfarlig spør du meg, mot lag som kjemper som løver mot de beste når de først får teften på at dette kan gå veien.

Liverpool og Klopp går rett i fella! Alternativene på benken er få i en ellers tynn stall. Klopp fryser og virker resignert utover i omgangen. Ingen kjefting og ingen gnåling på spillere som ikke presterer. Hadde også han begynt å ta seire for gitt?

Andre omgang gir ekle gufs tilbake til tidligere sesonger hvor en god omgang ble avløst av en elendig omgang og tapte poeng. Vi er rett og slett helt på hæla, og ære være Bournemouth som ikke gir opp på 3-1 og kjemper til seg alle tre poengene på overtid! Hadde dette skjedd med noen av de andre topp fire eller fem-lagene? Jeg tviler!

Det må handles i januar

Det må handles i januar! Benken vi stiller med i dag skremmer ikke vannet av noen. Jeg har sett tegningen de siste ukene. Det har lugget for de røde nå som Coutinho er ute. Firmino var bare en skygge av seg selv i dag, og fikk ikke til noen ting. Jeg mener også Manè hadde en elendig førsteomgang utenom målet han på vakkert vis setter inn.

Nå gjelder det å reise kjerringa raskt! Til helga venter et revansjelystent West Ham, som så til de grader ble overkjørt av Arsenal. Nå er vi to lag i samme båt som møtes på Anfield! Hvem vinner? I kveld tør jeg ikke tippe resultatet av den kampen. Jeg fikk dessverre rett i dag.