MANGLET TÆL  Georginio Wijnaldum og de øvrige Liverpool-spillerne var stort sett på etterskudd mot Leicester.

Mangel på vilje, tæl og kvalitet!

For "ørtende" gang denne sesongen taper Liverpool mot et såkalt bunnlag. Hvordan er det mulig?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er alvorlig når ikke Klopp får den responsen han ønsker fra sine spillere. Før kampen gikk han ut og sa nøyaktig hvordan Leicester ville spille. Likevel starter spillerne i feriemodus og henger knapt med den første halvtimen. Kun trening og litt sol og varme gjorde ikke susen denne gangen! At Klopp starter kampen med trege Lucas mot kanskje en av ligaens raskeste spisser er for meg en gåte. Emre Can? En elendig erstatning for igjen skadde Henderson. Sistnevnte forøvrig skadet uten å ha spilt kamp.

Nå kan vi ikke lenger lene oss på at Liverpool er gode mot de beste. Kamp-programmet inn mot siste halvdel av mai er spekket med kamper hvor vi tok lite poeng i fjor. Er det noe som tilsier at vi er bedre i år og at vi vil ta mange poeng i de tolv siste seriekampene?

Åpenbar mangel på kvalitet

Mangelen på kvalitet er åpenbar når man så innbytterbenken mot Leicester. En gjeng med unggutter og noen travere som knapt har fått spilletid denne sesongen er ikke godt nok! En sesong som så så lovende ut en tid før nyttår, er nå i ferd med å føye seg inn i den endeløse rekken av "nesten"-sesonger. Utslått av de nasjonale cupene, og ute av topp fire i løpet av noen få uker, vitner om at ting ikke er på stell hos de røde. Klopp fikk sin lille vinterpause nå i februar uten at det ga en ny kickstart for spillerne mot Leicester! 

Sesongen kan snart være over! De røde fra Manchester vant en kanskje noe ufortjent seier i ligacupen, men nok et trofè havnet der jeg aller helst ikke vil se det. Tipper hordene av United-fans storkoser seg over at Liverpool gikk på sitt femte tap for sesongen, og skjønner at deres lag snart kan være forbi oss på tabellen. Everton kommer også bakfra, og kan før vi vet ordet av det være det "beste" laget fra Beatles-byen. Jeg liker ikke utviklingen! Men vi er faktisk så dårlige nå, at hvis ikke Klopp og co snur dette raskt, så vil vi ende opp utenfor Europa også neste sesong. Det er definitivt ikke godt nok Jurgen Klopp!

Eierne må åpne lommeboka i sommer

Sommerens overgangsvindu og neste sesong kan fort bli et være eller ikke være for Klopp. Da MÅ eierne åpne lommeboka og betale det som trengs for å få tak i kvalitet. Kanskje må også Klopp endre litt på sin "spillerpolitikk" og faktisk kjøpe noe "ferdig" kvalitet, og ikke bare utvikle unge spillere selv? Mange unge spillere er vel og bra, men definitivt ikke godt nok til å hevde seg i toppen over tid. Når jeg snakker "over tid" mener jeg lenger enn en halv sesong eller noen få kamper.

Nå har de røde (igjen) sjansen til å snu dette mot Arsenal på lørdag. Men det hjelper så lite hvis det ikke følges opp med en ny god kamp mot Burnley. Vi husker så altfor godt hvordan nettopp den kampen endte i høst. Det er synd hvis Klopps fotball med Liverpool skal være synonymt med en berg- og dalbane. Jeg har fremdeles troa, men håper for Guds skyld at ikke Klopp og de amerikanske eierne nok en gang gjør drømmene om mitt kjære Liverpool til et luftslott. Jeg orker ikke tanken på at vi ikke skal lykkes denne gangen heller! Det hjelper så utrolig lite at poengfangsten denne sesongen ikke er så aller verst når våre argeste konkurrenter også sanker mange poeng. Da er framgangen i beste fall marginal siden det igjen kan ende opp i - ingenting! 

Del

Leicester

25.10.2017 20:34

Leicester ansatte ny sjef

17.10.2017 16:28

Leicester-manageren har fått sparken

16.10.2017 22:55

Uavgjort i mandagskampen

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.01.2018 kl 14:19

– Vil ikke slippe Woodburn nå

Jürgen Klopp forklarer hvorfor 18-åringen blir ut sesongen.

+
19.01.2018 kl 13:17

Salah har vært syk

Liverpool håper at Salah og Klavan vil trene igjen på fredag. Fortsatt usikkerhet rundt Lovren.

+
19.01.2018 kl 13:05

– Karius må prestere, han er nå vår nummer én

Klopp om keepersituasjonen, Karius og troppen før Swansea.

+
19.01.2018 kl 12:15

Goretzka signerte for Bayern

Jakten på den tyske midtbanespilleren er offisielt over.

+