Mørke skyer over Liverpool

Sjelden eller kanskje aldri har vi sett et lag klappe sammen som de røde- etter nyttår. At det er mulig.

Er dette begynnelse på slutten av Klopps Liverpool-prosjekt? Nå må vi innse at de andre lagene har knekt koden. Vi blir taktisk utmanøvrert av managere til bunnlagene! Klopp står igjen som en taper, uten noen ideer som kan forandre et kampbilde.

Vi har spilt ut oss ut av 2 cuper og teten i ligaen på en måned. I tillegg har jeg mistet troen helt på laget og spillestilen.

Det begynte egentlig med Plymouth kampen på hjemmebane. Så har vi beholdt litt av æren med 1-1 mot United og Chelsea. Etter 0-2 mot Hull er vi slått helt ut. En slik kamp betyr at fredningstiden for Klopp definitivt er over.

Dette holder ikke mål. Hverken spillemessig eller taktisk.

Jeg vil påstå at spillerne er bedre enn det taktiske opplegget. Jeg mener at Klopp har ansvaret for både exiten i FA-cupen og de seneste tapene i ligaen. Det er helt greit at Klopp er en blid og karismatisk mann, men Liverpools leder skal måles etter resultater. Det gjelder for han som alle hans forgjengere.

Ingen tegn til forandring

Flere av spillerne holder ikke mål. Troen på Kloppfotballen er forduftet. Det holder ikke med en heldig uavgjort mot topplagene og tap mot bunnlagene. Nå må faktisk Klopp vise at han kan styre. Det er helt trøstesløst å se det samme spillemønsteret kamp etter kamp. Ingen tegn til forandring. Vi kan få 100 cornere eller frispark - det ender med farlige kontringer for motstanderen.

Skriver dette i ren frustrasjon etter en flau forestilling mot Hull, kanskje litt negativt, men vi kan faktisk ikke leve med slike prestasjoner på banen og benken.