SMITTENDE HUMØR  Jürgen Klopp var i godt humør allerede før avspark mot Stoke.

Nytt år med Klopp!

De fleste, meg inkludert, vil vel si at 2016 under Klopp har vært et godt år. De røde har scoret mål i bøtter og spann, uten at det har resultert i et eneste trofe eller sågar spill i Europa. Blir 2017 noe annet?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Julemodus skal for de fleste av oss snart byttes ut med jobbmodus. Liverpool tar fatt på andre del av årets sesong, henger fremdeles med i ligacupen og innleder FA-cupen med hjemmekamp mot Plymouth. Årets første måned blir knalltøff!

Ingen av lagene rundt oss viser svakhetstegn ved inngangen til et nytt år. Ingen snubler lenge nok til at de blir hektet av. Alle vinner jevnt og trutt, og gjør sitt til at det i toppen av Premier League er mer jevnt og spennende enn på mange, mange år. For en rød supporter som lengter etter etter å vinne noe er hver uke ulidelig spennende siden feilskjærene skal være så få før sesongen igjen ebber ut i ingenting. 

Manè reiser snart for å spille fotball i Afrika. Coutinho er ikke friskmeldt ennå, og Firmino har en høring i forbindelse med "fyllekjøringen" hengende over seg. Alle tre svært sentrale spillere som må og bør være i toppform skal scoringsfesten fortsette utover våren. Ingen på benken erstatter noen av disse! Nå ser det heldigvis ut som om Sturridge er i ferd med å finne formen igjen, og når han trives i den røde trøya kan han vise seg å bli en joker de neste månedene! Origi viser glimtvis mye bra, men det svinger ofte i prestasjonene.  

Nå som Coutinho er ute, synes jeg faktisk Lallana er den spilleren som virkelig har vokst og presterer i kamp etter kamp. Kanskje for tiden Liverpools beste? 

Nytt overgangsvindu

Nå åpner snart et nytt overgangsvindu. Jeg tror ikke vi skal forvente oss for mye nå. "Alle" er enige om at det er bakover på banen vi sliter. Det diskuteres over for svake midtstoppere, for svake keepere og for dårlig dekning på backene. Men er det så galt? Karius "kostet" oss dyrebare poeng for noen uker siden. Klopp satte inne Mignolet, som har sluppet inn ett mål på de tre siste! "Alle" vet også at med den fotballen Klopp spiller, så vil det komme mål i mot. Derfor er det ikke sikkert at mitt ønske om en stor, god, defensiv midtbanespiller passer inn hos Klopp? Jeg tror vi bare må gi litt blaffen i antall innsluppne mål så lenge det scores flere i andre enden! Enn så lenge henger vi med i kampen om topp fire, og sågar ligagull, med Klopps fotball. Det er ikke verst bare det!  

Jeg tror og håper 2017 vil gi oss mange gode stunder med Klopp. Blir det nok en trofèløs vinter og vår, og nok en 6-7 plass i serien, tar Klopp og co garantert tak i dette til sommeren. Foreløpig er det liten eller ingen grunn til bekymring, mener nå jeg. Jeg gidder ihvertfall ikke ta noen sorger på forskudd! 

Ha et riktig godt nytt år alle røde!

Del

Jürgen Klopp

26.10.2017 19:20

Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

26.10.2017 15:24

– Uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør

David Wagner tror ikke han får noen taktiske overraskelser mot sin beste venn Jürgen Klopp.

26.10.2017 10:03

– Vi gjør grunnleggende vurderingsfeil defensivt

Phil Thompson har ett konkret råd til hvordan Jürgen Klopp kan få strammet opp den defensive organiseringen under kamp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.01.2018 kl 14:19

– Vil ikke slippe Woodburn nå

Jürgen Klopp forklarer hvorfor 18-åringen blir ut sesongen.

+
19.01.2018 kl 13:17

Salah har vært syk

Liverpool håper at Salah og Klavan vil trene igjen på fredag. Fortsatt usikkerhet rundt Lovren.

+
19.01.2018 kl 13:05

– Karius må prestere, han er nå vår nummer én

Klopp om keepersituasjonen, Karius og troppen før Swansea.

+
19.01.2018 kl 12:15

Goretzka signerte for Bayern

Jakten på den tyske midtbanespilleren er offisielt over.

+