Øker skepsisen?

Det er en god måned til seriestart. Pengene i PL florerer og mange klubber handler spillere over en lav sko. Hvor er Liverpool oppi alt dette?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopp har kjøpt spillere. Klopp har solgt og vil selge spillere. Men ingen "navn" er kommet enda, ingen spillere som jeg som sindig sørlending tenker: sava, dette blir bra! Manè og Matip er nok de mest spennende, men absolutt ikke noe å hoppe i taket av.

Når vi i tillegg ser hvilke navn Liverpool linkes til i skrivende stund, så er dette faktisk et av de gråeste og kjedeligste sommervinduene jeg kan huske. Klubbene vi likte å sammenligne oss med (for vi er faktisk ikke en topp 4 klubb lenger), har styrket sine lag vesentlig både med nye spillere og kjente manager navn.

Jeg er redd for at avstanden til de beste i verste fall kan øke.Sigve Hornnes

Klopp mener tydeligvis at Liverpool har gode nok spillere siden det ikke styrkes nevneverdig. Men gode nok til hva? Er det topp 10 som er målet, så er sikkert stallen god nok den. Men jeg er redd for at avstanden til de beste i verste fall kan øke.

Vi håper og tror at redningen for en høyrere plassering på tabellen er at det krangles i Manchester, og at Leicester bare var et blaff. At Tottenham og West Ham er altfor ustabile, og at Arsenal ikke vinner noe som helst. Southampton kan umulig levere samme sesong som i fjor?

Mener stallen ikke er styrket

Men sannheten er vel at det er så mange klubber som nå er like gode (og bedre) enn oss, at vi ikke lenger kan "ønske" oss oppover på tabellen! Vi MÅ være like gode, og helst bedre enn lagene rundt oss og over oss skal neste sesong bli en GOD sesong.

Ser at noen mener stallen ikke er styrket nevneverdig siden i mai. Jeg mener den ikke er styrket i det hele tatt, spesielt ikke hvis vi nå selger Allen og Benteke, og ingen kommer inn for sistnevnte.

Matip inn for Skrtel er en forbedring. Hvor er den gode venstrebacken? Hvor er den gode defensive midbanespilleren? Hvor er "wow" faktoren vi så gjerne skulle sett på topp?

Kanskje er Klopp den trollmannen og magikeren vi alle håper og tror? Kanskje han kan gjøre "gull av gråstein" når han får god tid til å trene og forberede laget slik han selv ønsker?

Nøkkelen til suksess?

Vi så tendenser i forrige sesong, men når det gjaldt som mest (les to finaler) spilte vi heller svakt. Nå har Klopp kun ligaen og hjemlige cuper å konsentrere seg om. Kanskje er dette nøkkelen til suksess? Vi husker jo alle hvordan det gikk forrige gang vi var i en slik situasjon? Men da hadde vi "wow" faktoren i en viss spiller som det nok vil bli lenge til vi får se i rød drakt.

Klopp hadde suksess i Tyskland. Nå gjenstår det å se om han får det til i verdens hardeste liga.