På tide med en realitetssjekk godtfolk!

Jeg leste i dag tidlig at det fantes Liverpool supportere som allerede nå er missfornøyd med Klopp og vil ha ham sparket.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det stod på tv2.no sine sider at Klopp hadde dårligere statistikk enn Van Gahl og flere andre skriver at han kjører laget for hardt.

Sistnevnte er jeg litt enig i, men det er ikke på grunn av Klopp. Det travle kampporgrammet er nok en viktig faktor til at ting ikke er helt som det skal være, at det kan se ut som ting går treigere enn vanlig. Og Mane er deffinitivt sårt savnet! Samme har Matip vert og ikke minst Coutinho. 

Coutinho`s skade var fryktelig dårlig timing, det samme var det med Matip. 

Mane kan vi raskt se at vi savner, da det blir en mangel på fart og uforutsigbarhet med han ute av laget. 

For å ta enkelte andre i laget så er Firmino uten tvil best når han ikke blir isolert ute på en kant, Lallana best når han spiller i midten sammen med Hendo og Wijnaldum. Forsvaret virker mere sikkert med en Matip som er rolig og kontrollert, og på keeperplassen bør vi gi Karius tid. Husker godt første sesongen til David de Gea, det var ikke mye å skryte av det heller, og han ble danket ut av Lindegaard i en periode.

Så kan en jo spørre seg om det å handle i Januar? Jeg er en av de som mener at det burde blitt investert litt i dette vinduet, ihvertfall i en posisjon der vi uansett bør styrke oss. 

Nå får vi Mane tilbake om ikke alt for lenge, og da burde han kanskje fått seg en makker på andre siden? Med høy fart og målteft helst. 

For laget som avsluttet sist sesong på 8. plass er dette er stort sprang i riktig retning! Og tabell-plasseringen som var, er et symptom på at konkurrentene har europaspill på agendaen. Det er viktig å huske at dette laget og denne manageren er et langtidsprosjekt. 

Nå har vi endelig en manager i verdensklasse, en karismatisk person som eier alle rom han går inn i. I enkelte kamper er det han, Klopp som nesten har vunnet kampene for oss. 

Med sitt engasjement på sidelinjen får han med seg publikum og dette legger spillerne merke til. 

Nå er det mange år siden jeg la fotballskoene på hylla, men hadde jeg hatt en trener som Klopp, hadde jeg vert villig til å ta en kule for den mannen. 

Skru ned forventingener og titteljag, vi er ikke der riktig ennå. Men vi kommer dit, det har jeg kloppetro (klokketro) på! 

YNWA

Aleksander Madsen Jenssen

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.01.2018 kl 22:52

Sturridge-exit betyr at Ings blir værende

Det er mer sannsynlig at Daniel Sturridge forlater Liverpool denne måneden enn at Danny Ings gjør det.

+
18.01.2018 kl 21:12

Skade stopper Carroll-kjøp - går for Peter Crouch

Chelsea er på spissjakt, og alternativene er mildt sagt oppsiktsvekkende.

+
18.01.2018 kl 19:19

Har bare ventet på at det skal løsne for Chamberlain

Joe Gomez lar seg imponere over den nye lagkameraten.

+
18.01.2018 kl 16:07

Videodømming på Anfield for første gang

VAR vil bli benyttet i FA-cupkampen mellom Liverpool og West Bromwich.

+