Tøffe uker?

Galskapen er i gang. Med to kamper hvor antall poeng ble «snudd på hodet» etter seier på Emirates og tap på Turf Moor blir det ikke lett å spå poengfangsten de neste ukene, eller sesongen som sådan!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Spennende blir det å se hvor mange poeng de røde har når vi er et par uker ut i oktober.

Med tøffe kamper mot Tottenham, Leicester, Chelsea og Manchester United, og på papiret noe enklere motstand i Hull og Swansea mener jeg det er umulig å spå noe som helst.

Du verden så mye lettere det var «i gamle dager» da motstanden virkelig virket å være enklere, og forhåndstipsene rundt stuebordet oftere gikk inn.

I det minste kunne man tippe rett om det ble seier eller tap! Slik føltes det i hvert fall den gang.....

Berg- og dalbane

I de siste sesongene er nervene i høyspenn når de helrøde entrer matta enten det er i Manchester, London, Swansea eller Hull. Sesongene er fylt av opp og nedturer som best kan sammenlignes med en berg- og dalbane. Det er til tider vondt å være rød!

Jeg drømmer om gyldne tider igjen slik som på 80-tallet! Drømmer om tider da det ikke gikk at halvt tiår mellom hvert trofe og at vi igjen vinner finaler av og til.

Drømmer selvfølgelig om ligagull og at vi endelig har et lag hvor vi ikke hver eneste uke krangler om en venstreback, en defensiv midtbanespiller, en for slapp spiss eller en for dårlig keeper. Drømmer om at vi endelig kan slå oss på liverbirden på brystet og si at vi ER best også på banen. I hvert fall i mer enn i en kamp!

Klopp slipper ikke unna

Blant egne og andres fans er vi blitt godt kjent for frasen «neste år» Kanskje ikke uten grunn? Håp og tro går hånd i hånd sesong etter sesong selv med hyppige eier -og managerbytter.

Alt og alle er gode nok når de entrer Melwood. Men det går ikke mange ukene før de sistnevnte igjen er under lupen, og det settes spørsmålstegn ved pengebruk, kjøp, salg og ikke minst disponeringer og bruk av spillere.

Klopp og FSG slipper ikke unna de heller når resultatene butter imot og målene (fortsetter) å renne inn!

Kan ikke slutte å drømme

Blir vi noen gang fornøyde? Er det en utopi å tro at vi noen gang vinner ligaen igjen? Et kvart århundre er lenge siden. Jeg har vært rød for lenge til at jeg kan slutte å drømme, og håper for guds skyld at Klopp og co med sin kløkt loser de røde gjennom de neste ukene slik at vi ikke allerede i slutten av oktober er hektet av i kampen om en topp-plassering.

For akkurat dette siste har vi også opplevd så altfor mange ganger før!