Min pre-season

Jeg begynte å bli litt bekymret for mitt kjære Liverpool. De har vartet opp med imponerende prestasjoner i pre- season.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De har herjet med tyske topplag og slått Palace og Leicester uten noen nevneverdige problemer. Det er smil og samhold i alle bauger og kanter. Til og med Henderson smiler. Han er nok smittet av Klopp.

I min fotballomgangskrets som omfatter Spurs, United, City, Chelsea og Arsenal supportere er det bekymring å spore. Det er lett å merke. De sier ikke direkte at Liverpool virker sterke, men reserverer seg litt på forventningene til eget lag. Uttalelser som er i retning av «jeg tror det blir en mellomsesong for Spurs i år når de flytter fra White Hart Lane» og «sesongen etter et seriegull er nesten alltid skuffende» eller «United må ha et par år før de er tilbake» bekrefter at de er litt redde for Liverpool i kjølvannet av 3-0 over Bayern M.

Jeg begynte som sagt å bli bekymret – det har gått litt for glatt til nå.

Men så heldigvis kommer hverdagen igjen. Finaletap på straffer i Audi cup minnet om et par finaler i fjor. Men for all del, det gikk ikke dypt inn på meg.

Så ble treningsnarkomanen fra i sommer skadd i låret. Jeg snakker selvfølgelig om Daniel Sturridge. Har vi hørt om det før?

Når så nyheten kommer om en langvarig skade på Lallana kan vi begynne å kjenne oss igjen. Mine fotballvenner er selvfølgelig ikke sene om å kommentere dette. «Jeg tror Liverpool skal slite med Hoffenheim» sa min gode Arsenalvenn. «Har du liten stall er det liten vits å være med i CL» sier min lyseblå venn.

Ingenting er som en ny sesong med nye kamper og nye muligheter. Nå reiser min Tottenham kamerat og undertegnede på en tre dagers pre-season MC tur i Danmark. Vi skal fortsette ordspillet og diskutere fotball uten forstyrrelser av noe slag. Og planlegge vårens tur til London og Liverpool!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
10.12.2019 kl 21:04

Høydepunktene fra festkvelden på Red Bull Arena

Liverpool fikk jobben gjort, og er gruppevinner.

+
10.12.2019 kl 21:01

– De minner om oss i spillestilen

Virgil van Dijk og Alisson Becker roser innsatsen mot et vanskelig lag.

+
10.12.2019 kl 20:57

– Jeg kunne ikke hatt mer respekt for det Salzburg gjorde her i kveld. For et lag!

Jürgen Klopp var mildt sagt imponert over Jesse Marsch sitt mannskap.

+
10.12.2019 kl 20:52

– Det var her alt startet for meg

Liverpools venstreside var lettet og fornøyde etter den imponerende forestillingen.

+