Min pre-season

Jeg begynte å bli litt bekymret for mitt kjære Liverpool. De har vartet opp med imponerende prestasjoner i pre- season.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

De har herjet med tyske topplag og slått Palace og Leicester uten noen nevneverdige problemer. Det er smil og samhold i alle bauger og kanter. Til og med Henderson smiler. Han er nok smittet av Klopp.

I min fotballomgangskrets som omfatter Spurs, United, City, Chelsea og Arsenal supportere er det bekymring å spore. Det er lett å merke. De sier ikke direkte at Liverpool virker sterke, men reserverer seg litt på forventningene til eget lag. Uttalelser som er i retning av «jeg tror det blir en mellomsesong for Spurs i år når de flytter fra White Hart Lane» og «sesongen etter et seriegull er nesten alltid skuffende» eller «United må ha et par år før de er tilbake» bekrefter at de er litt redde for Liverpool i kjølvannet av 3-0 over Bayern M.

Jeg begynte som sagt å bli bekymret – det har gått litt for glatt til nå.

Men så heldigvis kommer hverdagen igjen. Finaletap på straffer i Audi cup minnet om et par finaler i fjor. Men for all del, det gikk ikke dypt inn på meg.

Så ble treningsnarkomanen fra i sommer skadd i låret. Jeg snakker selvfølgelig om Daniel Sturridge. Har vi hørt om det før?

Når så nyheten kommer om en langvarig skade på Lallana kan vi begynne å kjenne oss igjen. Mine fotballvenner er selvfølgelig ikke sene om å kommentere dette. «Jeg tror Liverpool skal slite med Hoffenheim» sa min gode Arsenalvenn. «Har du liten stall er det liten vits å være med i CL» sier min lyseblå venn.

Ingenting er som en ny sesong med nye kamper og nye muligheter. Nå reiser min Tottenham kamerat og undertegnede på en tre dagers pre-season MC tur i Danmark. Vi skal fortsette ordspillet og diskutere fotball uten forstyrrelser av noe slag. Og planlegge vårens tur til London og Liverpool!

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Preseason

06.08.2017 14:06

Overveldet over å se supportere verden rundt

Dominic Solanke har funnet seg raskt til rette i rødt, og er imponert over fanskaren rundt om i verden.

06.08.2017 10:56

Takker supporterne for støtten

De røde tok selfier med supporterne og tok til sosiale medier etter siste kamp i pre-season. Se bilder og reaksjoner her.

06.08.2017 09:05

– Godt å være tilbake på midtbanen

Liverpool har fått en «ny midtbanespiller» i James Milner, mener manageren.

Siste Til vår nyhetsoversikt
17.01.2018 kl 13:06

Liverpool fordømmer Flanagans handlinger

Jon Flanagan kan nå også vente seg straff fra klubben etter onsdagens dom.

+
17.01.2018 kl 12:29

– Bayern har vunnet kampen om Goretzka

Liverpool var en av klubbene som forhørte seg om midtbanespilleren.

+
17.01.2018 kl 11:41

Flanagan dømt for vold mot kjæresten

Jon Flanagan sa seg skyldig i retten.

+
17.01.2018 kl 10:03

– Jeg har ikke noe imot å bli kalt lagets motor

Roberto Firmino ønsker å spille spiss resten av karrieren.

+