TANKEKORS:  Jürgen Klopp fikk nok litt å tenke på forsvarsmessig lørdag.

Hvor ender dette Klopp?

De kritiske røstene til Klopps manglende vilje (og evne) til å få tak i en habil midtstopper og få orden på forsvaret fikk «enda mer vann på mølla» etter lørdagens ydmykelse i Manchester. Skrekk og gru for et resultat!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopps disipler hang med i 35 minutter. Så var det slutt. Manès «karatespark» satt en effektiv stopper for det som kunne blitt en morsom kamp mellom to angrepsvillige lag. En til tider god Mignolet hindret et enda større tap. Det forteller det meste om hvor gode City var. Eller hvor dårlige vi var....
Det er sannelig ikke lett å bli klok på dette Liverpool laget. Prestasjonene kan sammenlignes med været på Ethiad i dag; solskinn og god fotball som veksler med regn og elendige prestasjoner.
Forsvaret får mye tyn, som vanlig, når Liverpool taper kamper. I dag er vi heller ikke gode nok bak, men midtbanen må sannelig ta sin del av skylda som til de grader møter sine overmenn!
Heldigvis slipper vi ikke inn 5 dødballmål, men blir lurt trill rundt av gode pasninger og godt spill fra hjemmelaget.
Forskjellen på bruk av milliarder kontra millioner blir tydelig på Ethiad. Liverpool har brukt «lusne» £40M på spillere før denne sesongen. Vi kunne brukt mer. Mye mer. Men Klopp kjøper ikke spillere i øst og vest. Kommer ikke de han vil ha, kjøpes det ikke. Punktum. Det samme gjelder forsvaret.
Når Klopp mener Lovren bør hvile er Klavan god nok. Punktum. Hiv Alexander-Arnold til «ulvene». Han er god nok. Moreno likeså. 

Uforutsigbarhet

Jeg graver meg ikke ned etter et braktap mot City. Sistnevntes maskineri ville skapt trøbbel for alle lag med ti mann. Jeg synes faktisk det var verre å slippe inn tre mål og tape poeng borte mot Watford!
Trenden med å ikke tape mot de såkalte topplagene fikk en knekk mot City, men det måtte kanskje komme når vi ser på den enorme bruken av oljepenger og spillerkjøp hos sistnevnte? Etter kampen mot Arsenal var det ingen som klaget sin nød over elendig midtbane, forsvar eller keeper. Minner om at  det var i forrige seriekamp ...
Kanskje vi bare må leve med denne uforutsigbarheten så lenge Klopp er ved roret?
Kanskje må vi bare venne oss til noen kjipe tap og ditto flotte seire? Men med hånda på hjertet er det vel slik vi supportere har hatt det i snart tredve år (eller i over 10000 dager)?
Det er heldigvis mange dager med kamper i liga, Champions League og hjemlige cuper før nok en sesong skal oppsummeres. Etter hvert kjenner vi som sagt Klopp og Liverpool så godt nå at vi vet at nedturer blir avløst av oppturer. Sevilla på onsdag tror jeg blir en slik en. Eller?
Jeg tror ikke Liverpool vinner ligaen i år heller. Eller? 
Del

Blogg

29.10.2017 15:27

Fortsatt sykemeldt

Vi blør ikke fra åpne sår lengre. Men vi er sykemeldt en stund til, men forhåpentligvis er vi på bedringens vei.

29.10.2017 09:54

Defensiv trygghet ga selvtillit

«Jeg vil tørre å påstå at dette er det mest solide vi har fremstått så langt i 2017/2018-sesongen.»

28.10.2017 10:31

Tid for å takle motgang

«Jeg frykter at eierne har like liten tålmodighet som en gjennomsnittlig rød medgangssupporter.»

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.01.2018 kl 11:02

9. plass på «rikinglisten»

Åtte klubber hadde mer i inntekter enn Liverpool i 2016-17.

+
23.01.2018 kl 09:36

«Jurgen Klopps lag fikk akkurat det de fortjente»

Dette handlet ikke om uflaks eller marginer imot, skriver avisene.

+
23.01.2018 kl 07:54

– Setter du en Formel 1-bil i Londons rushtrafikk vil den ikke gå fort

Carlos Carvalhal forklarte seieren over Liverpool på en litt annerledes måte.

+
23.01.2018 kl 07:29

– Vi var bare ikke gode nok

Swansea fikk kampen inn i det sporet som de ønsket.

+