Om litt av hvert

Bjørn Kittelsen blogger om litt av hvert.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Om ligastarten: Av 18 poeng har vi karret til oss 11. Vi er i skrivende stund på en 5. plass. Litt optimistisk kan vi vel si at « det kunne vært verre».

Om ligacupen: Når alt kommer til alt er det like godt vi er ute av den. Den er og blir en B- turnering. Selv om tapet mot Leicester ikke akkurat styrket humøret.

Om Champions League: Kampene mot Hoffenheim var en oppmuntring og de var særdeles viktige. De brakte oss inn i det gode selskap. Vi viste fremragende spill mot Sevilla og var uheldige som ikke vant.

Om målforskjellen: 2 lag har scoret mer enn oss. City og United. 3 lag har sluppet inn flere mål enn oss. Leicester, WHU og Palace. Dette er det mest bekymringsfulle. Vi lekker bakover. Og det er vanskelig å se noen snarlig bedring på dette. V har ett skarve plussmål etter 6 kamper. 

Om forsvaret: Mange skifter. Ustabile prestasjoner. Problemer på dødballer. Vi er sjanseløse i kamp om ligagull uten forsterkninger her.

Om angrepet: Til tider briljant. Til tider omstendelig uten gjennombruddskraft. Men, her er vi på høyde med de beste.

Om Klopp: Hans karisma tar brodden fra enhver skeptiker. Hadde Hodgson styrt denne Liverpoolskuta uten de åpenbare krav til forsterkninger i forsvaret- ja da hadde han lagt i sola på Kanariøyene nå.

Om resten av sesongen: Ligaen er ikke avgjort etter 6 kamper. Det er sikkert. At City og Chelsea virker sterke er ikke overraskende, men de de virker foreløpig altfor sterke. At United har bedret seg så mye fra i fjor overrasker meg. Foreløpig må vi vel innse at Pep, Jose og Conte har gjort avstanden til de røde større enn i fjor og det er veldig frustrerende.

Om tro: Der er vi på tabeltoppen. Vi stiller oss bak Klopp. Han har en plan. Og den tror vi på. I hvert fall en god stund til!


Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.02.2018 kl 21:37

Har ingen planer om å gi seg på 30

Mohamed Salah stortrives, og sikter høyt.

+
17.02.2018 kl 18:53

Ungt U23-lag gikk på sitt tredje strake tap

Nå kan Premier League 2-tittelen ryke.

+
17.02.2018 kl 18:27

– Vi gjør det som en Champions League-trekning

Spillerne er nervøse før romtrekningen når de er på tur med Jürgen Klopp.

+
17.02.2018 kl 17:39

Ingen ligakamper kolliderer lenger med cupen

Nå er det kun TV-selskapene og været som kan flytte Liverpools kamper denne sesongen.

+