Sårbehandling

Jeg måtte ha et par dager på meg før den begredelige kampen mot de lyseblå kunne kommenteres.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Fårikål og tilslørte bondepiker på lørdagskvelden og restene dagen etter, hjalp selvsagt noe før jeg måtte pine meg gjennom mandagen på jobb med Unitedfansen i strålende humør. Før jeg gikk til valgurnene i ettermiddag lurte jeg på om Erna eller Jonas var United fans- da hadde jeg i hvert fall kunne tatt litt igjen der.

Men, hva betyr egentlig dette resultatet for pessimisten og optimisten?

Pessimisten:

1. 0-5 forteller at noe er galt. Faktisk så er det veldig galt. Resultatet er en ydmykelse.
2. Vi var dessverre nærmere et 0-8 tap enn 1-5.
3. City var en klasse eller vel så det bedre enn oss.
4. Vi viste ingen fighter vilje. City vant alt.
5. Vårt forsvar holder ikke mål. Det var forutsigbart. Dette går på Klopp. Alle har påpekt dette.

Optimisten:

1. Vi var fullt på høyde med City frem til utvisningen.
2. Vi tapte ikke mye terreng til toppen i PL.
3. Angrepet spilte godt frem til utvisningen.
4. Vi opplever sjelden slike tap. Joda, husker 1-6 mot Stoke,
5. Hadde en følelse av at dette var dagen alt gikk galt. Uflaks. Utvisning. City hadde dagen.

Det var flere røde spillere som leverte langt under pari denne dagen. Alex Arnold, Can og Gini for å nevne 3 navn. Klavan venter jeg ikke mer av. Han har ikke nivået vi ønsker. Hendo klarer ikke rollen som kaptein når det stormer. Han står ikke opp når laget virkelig trenger det. Mignolet og Moreno var ikke våre dårligste på Etihad.

Klopp tok tapet som en mann. Selvsagt legger han noe skyld på utvisningen, men er klar på at midtbane og forsvar ikke gjorde jobben sin. Jeg likte kommentaren om at det er bedre å tape 0-5 en gang enn 0-1 fem ganger. Forøvrig enn mager trøst. Manglene i forsvaret er gnidd inn av mange flere enn undertegnede og det vil forfølge Klopp som en skygge. Det kan vise seg å bli en katastrofal tabbe av den sympatiske tyskeren.

Et tap kan man glemme. Et 0-5 tap glemmes dessverre ikke så fort. Det kan fort bli stående som et symbol på en ny sesong uten suksess.

Vi kan allikevel fortsette å håpe. Sevilla til onsdag og undertegnede er på Anfield når Burnley er gjester på lørdag. Vi kan stoppe blødningene med seire i disse kampene. Først da kan såret begynne å gro.