Spiller Klopp russisk rullet?

Klopps søken etter midtstopper er den merkeligste og mest forunderlige sagaen i Liverpool på lang tid

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopp og Liverpool går "all inn" for å få tak i en midtstopper i van Dijk, gjør full retrett, selger Sakho og gjør ingenting for å få tak i "erstatter" for førstnevnte.  

Overgangsvinduet er stengt. Spilleren vi alle ventet på (men som Liverpool egentlig sa i fra seg i juni) kom aldri. Vi ventet forgjeves på en overgang som kanskje aldri ville skjedd etter den flaue unnskyldningen tidlig i sommer?

Hvordan kan Klopp forsvare at van Dijk er den eneste interessante midtstopperen i fotballverdenen? Southampton stopperen har ikke spilt en eneste kamp siden januar! Det er snart 8 måneder siden. Han hadde garantert vært noe rusten nå i starten, men ville sannsynligvis blitt god. Veldig god i Liverpool.

Prisen for van Dijk var høy, svært høy. Pengene var der, men igjen har vi vært gjennom nok et overgangsvindu hvor eierne kan triumfere med mye penger på bok selv uten et salg av Coutinho. Jeg føler meg litt snytt, igjen, etter lovnader om å bruke hundrevis av millioner på nye spillere. Jeg ønsket meg bare en midtstopper pluss litt annet snadder. Det siste har vi fått noe av!

Klopp må nå bevise at de han har i de bakre rekker er (mer enn) gode nok. Skeptikerne, som det er mange av, vil raskt rasle med sablene hvis skadene kommer og forsvaret glipper. Klavan? Gomez? Selv om jeg skulle ønske dette var godt nok, så kan jeg ikke tro det. Aldri i livet om Matip og Lovren vil kunne spille alle kamper i høst, vinter og vår. Derfor mener jeg Klopp spiller russisk rullet i våre bakre rekker når han ikke har gjort mere for å styrke laget hvor det var aller, aller mest nødvendig. 

Det positive,for det var det tross alt noe av i dette vinduet, var at Liverpool en gang for alle gjorde fotballverdenen klar over at attraktive spillere igjen velger de røde framfor sine argeste konkurrenter. Det siste manglet, nemlig at alle kom! Mulig det skjer de neste årene. Men da må ikke Klopp ha gamblet så mye i dette vinduet at Champions League og eventuelle trofeèr uteblir denne sesongen. Jeg håper for guds skyld det ikke skjer av mangelen på en god midtstopper!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Clyne spiller for U23-laget

Nathaniel Clyne spiller sin første kamp for sesongen etter åtte måneder ute med ryggskade, når Liverpool U23 gjester Stoke i ettermiddag. Vi følger kampen.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+