Flytt fokus folkens!

For en heidundrende start på karrieren i Liverpool. Van Dijk har alt som skal til for å bli en stor, stor suksess i rød drakt!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg er trøtt og lei av gnålet omkring Barcelona og Coutinho. Du verden så deilig det er å kunne flytte fokus og tenke på at vi er videre i FA cupen etter en vidunderlig debut av vår nye nederlandske midtstopper.

Coutinho lurer ingen med selvpålagte sykemeldinger og "skader" hver gang et overgangsvindu åpner. Alle vet at han ikke er interessert i Liverpool lenger. Han er ikke interessert i å være med Klopp på reisen framover. En reise som jeg tror og håper kan bli riktig så spennende allerede denne våren! Vi er med i Champions League. Vi er med i FA cupen. Vi henger med i en liga vi ikke kan vinne fordi et lag er alt for suverent. Denne sesongen vel og merke! Likevel blir det spennende å se hvor høyt vi havner og om det blir CL også i sesongen 18/19.

La Coutinho reise

La Coutinho reise nå. Klopp og Liverpool må bli ferdige med denne "farsen" og fokusere på alt det bra som faktisk skjer i og rundt klubben for tiden. Klopp taper ikke kamper lenger. Han vinner til og med oppgjør som tidligere ville endt med ett, kanskje ingen poeng!

Ingen i Liverpool er heller tjent med å beholde en umotivert spiller som bare tenker på å komme seg bort. Noen snakker om å benke Coutinho som straff? For noe vas. De beste spillerne ønsker seg bort på et eller annet tidspunkt. Også fra Liverpool. Hvilket signal sender vi til andre, store spillere som ønsker seg til Liverpool hvis "straffen" for å prøve noe annet og nytt ender med å bli benket?

Keeperplassen er sårbar

Eierne har nå vist at de vil bruke penger. Til sommeren kommer Keita. Salget av Coutinho vil generere enda mer penger som kan brukes til å styrke stallen. Keeperplassen er sårbar. Vi trenger ny(e) spiller(e) på midtbanen når Coutinho og Can forsvinner. Sistnevnte vil jeg for øvrig ikke savne stort!

Det som gjelder nå er å bli så gode at de beste spillerne vil være i Liverpool så lenge som mulig. Coutinho har vært her i fem år allerede. Det er faktisk en god stund! Så vil mange si at vi ikke blir bedre når vi stadig mister våre beste spillere. Det er sant nok det, men det er få lag som greier å beholde sine beste i lang, lang tid. Vi kan ikke konkurrere med de beste lagene i de største ligaene i Europa. Det vet vi så alt for godt!

Men framtida er rød også uten Coutinho. Framtida er rød selv om vi ikke er blant de rikeste klubbene i Europa. Kanskje vinner vi ikke ligaen neste år. Pessimistene (eller realistene som de liker å kalle seg) tror sikkert ikke vi vinner Champions League, eller FA-cupen for den saks skyld heller. Men du verden så godt det er å være Liverpool-supporter når vi også flytter fokuset over på det vi faktisk lykkes med og som kanskje er det viktigste i fotballen. Nemlig å vinne fotballkamper! For det gjør vi faktisk nå! Også uten en misfornøyd og "skadd" Coutinho...