Spillere for de store anledninger

Du må ha sterk helse når du er Liverpool supporter!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Dette var en gyser av en kamp! Det er ingenting som kan måle seg med oppgjør og seire som dette. Det var en fantastisk kamp av de røde! Det var innsats og duellspill, fremragende scoringer og et vanvittig høyt tempo mot fotballøyas beste lag. Men i dag var vi best. Vi viser at ingen kan slå oss på Anfield når publikum, spillere og stab er i krigshumør! I kveld kan vi feire og suge på karamellen!

Nå som pulsen er kommet ned i 180 er det mulig å reflektere over en særdeles begivenhetsrik kamp. Vi har 3 farlige angripere som scorer hvert sitt supre mål. City-fans vil nok hevde at måten Firmino tilrev seg ballen var helt i grenseland til frispark, men avslutningen til Roberto gjorde sitt til å glemme Coutinho - for en stund! Mane’s avslutning var helt i verdensklasse og City-fans vil nok helst snakke om forferdelig forsvarsspill før suseren til Sadio. Forsvaret til City fortsatte med gavepakker når keeper forærte Mo en strålende målgivende pasning. Ingen av de tre nevnte målene var ferdig scoret - det var kvalitet og avslutningsteknikk fra øverste hylle av vår angrepsrekke! Scoringen til Ox viste hvilken selvtillit den karen har fått.

Keeperplassen er mer usikker enn noen gang

Taktisk sett gjorde vi en mer enn godkjent forestilling. Vi var sterke og gode frem til City reduserte til 2-4. Etter dette fryktet jeg et nytt Sevilla og vi var ikke langt unna en katastrofal utligning i sluttsekundene. Gomez og Karius var svake på Citys første mål - og skuddet på nærmeste stolpe skulle aldri vært i nettmaskene. Reduseringen til 2-4 var Citys beste mål. Der ble vi delvis utspilt og keeper var sjanseløs. 3-4 var en enkel scoring på dette nivået. Svakt spill i midtforsvaret! Vi kan konkludere med at keeperplassen er mer usikker enn noen gang - Karius er ingen mann for de store anledninger! Forsvaret hadde noen glipper, men City er en formidabel motstander.

Vi har spillere for de store anledninger. I angrepet har vi tre som alle har kvaliteter til å være tungen på vektskålen mot de beste lagene. Can er fantastisk på sitt beste, men prestasjonene varierer for mye. Gini og Ox viste at de også kan være med i det ypperste selskap. Forsvaret vaklet under press på slutten og på keeperplass har vi ikke mannen for de store kampene. Til slutt. Andy Robertsons press på ballfører midtveis i 2. omgang fyrte opp hele stadion - han vokser seg stadig større.