LITT FOR USTABIL  Naby Keita har fortsatt litt å gå på.

En meget god start!

Til tross for fire kamper uten seier har Liverpool hatt en meget god start på sesongen.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Faktisk den beste noensinne i Premier League. Vi er ubeseiret i ligaen og topper denne sammen med City og Chelsea, som også har hatt en fantastisk start. I tillegg er Liverpool det laget som har hatt tøffest kampprogram. Tap i ligacupen og mot Napoli er to tap vi fint kan leve med. Vi er fortsatt favoritter til å gå videre i Champions League, og poeng borte mot Chelsea og hjemme mot Manchester City er absolutt til å leve med.

Forsvaret

Keeper og forsvar til Liverpool har vært rett og slett strålende. Alisson utstråler trygghet, har meget gode igangsettinger, god i feltet og god på strek. Rett og slett en komplett keeper. Van Djik og Gomez har vært klasse, mens backene stort sett har levert varene. Trent har mest å gå på her. Lovren og Matip har også til de grader overbevist når de har spilt. Vi har meget god dekning og det var nok greit å la Klavan gå selv om jeg var skeptisk der og da.

Mot City ble Lovren og Gomez brukt med hell, men jeg håper for all del at Klopp går tilbake til sitt vante system mot svakere motstand. Vi trenger Trent sine gode offensive løp og ikke minst Gomez sin fart mot svakere motstand når vi presser høyt.

Terningkast: 6

Midtbanen

Dette er også en lagdel som har fungert meget bra. Henderson, Gini og Milner har vært bunnsolid. I tillegg har vi en spiller som Keita med stor kreativitet og en meget god toveisspiller. Imidlertid har han vært litt for utstabil. Fabinho kommer, men trenger tydeligvis tid. Shaqiri er nok også en spiller som kan spille i en offensiv midtbanerolle. I tillegg har vi spennende spillere i bakhånd som er skadet, Lallana og Ox.

Terningkast: 5+

Angrepet

Dette er jo den lagdelen som har mest å gå på. Mane har til tider vært meget god. Firmino og Salah (spesielt) har vært et godt stykke unna toppformen, og da spesielt når det kommer til avslutninger. Når dette er Liverpool av de lagene som har skapt mest sjanser etter City. Vi har slått PSG og Spurs, og en del av kampene har vi vunnet stort i ligaen. Så det er absolutt ikke dårlig, men betryggende å vite at en lagdel har mye å gå på. Sturrigde og Shaqiri har vært meget gode det lille de har spilt, og mange vil nok mene at duoen hadde fortjent mer spilletid.

Terningkast: 4

I tillegg til dette har vi en rekke gode senior- og juniorspillere i bakhånd.

Klopp

Delt ledelse i Premier League og en andreplass i Champions League etter å ha slått PSG er rett og slett en veldig god start. I tillegg har man hatt et veldig tøft kampprogram i det siste. Klopp har en stor del av æren for Liverpool sine gode start. Han har virkelig fått sving på det defensive og vi har i tillegg scoret bra med mål. Hvis man skal være litt kritisk til Klopp så er det mangel på rullering, og da spesielt mot Napoli, som er noe han trolig kunne gjort annerledes. Sultne og gode spillere som Shaqiri, Sturrigde og Fabinho burde nok spilt den kampen. Da hadde vi trolig hatt mer krefter mot City, og man ville kanskje unngått skade på Milner. Uansett har det som presisert vært en flott start og det er stor optimisme blant Liverpoolfansen om dagen. Kopforum har vel sjeldent hatt flere besøk :)

Terningkast: 5+

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.06.2019 kl 09:26

Det skulle ikke mye til for å starte sommerens villeste overgangsrykte

En retweet fra The Times-journalisten Paul Joyce var nok.

+
15.06.2019 kl 17:00

Mané mister åpningskampen i Afrikamesterskapet

Angriperen er suspendert.

+
15.06.2019 kl 16:44

Liverpools midtstopper var Champions Leagues hurtigste spiller

Virgil van Dijk er målt raskere enn samtlige angripere.

+
15.06.2019 kl 13:22

Hinter om at bare de største stadionene vil få finalene i fremtiden

UEFA-presidenten har fått spørsmål om billettfordelingen i finaler.

+