Gledelig uavgjort

For det er mye å glede seg over etter 1-1 på Stamford Bridge.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

La oss starte med et tankeeksperiment. Hvis begge lag hadde scoret på alle store sjanser ville Liverpool vunnet 4-3. Her anbefaler jeg alle tvilere å se gjennom kampens høydepunkter.

Salah scorer ikke, men kommer til flere sjanser, som langt ifra er servert på sølvfat. Mane er tidvis usynlig, men glimter til mot slutten med en godt plassert avslutning som verdens dyreste keeper så vidt klarer å blokkere. Hazard scorer på et godt angrep, men Van Dijk og Gomez nikker bort og løper opp eller blokkerer det meste. Allison kunne kanskje reagert raskere, men redder to enorme muligheter for Chelsea. Også kommer benken. Først Shaqiri, som er millimeter på foten unna scoring. Keita bidrar åpenbart til å skape større offensive valgmuligheter. Dette skaper problemer for Chelsea, som defensivt klarer seg langt bedre enn forventet.

Så…. 84:28: Sturrige sitter i innbytterboksen. Håpet dabber av. 85:43: Sturridge erstatter Milner og Liverpool spiller 4-2-4. 86:25: Både Klopp og fans ser ut som tvilens gudinne. 87:20: Shaqiri sentrer ballen bakover fra høyrebackposisjon. 88:09: Wijnaldum velger å ikke sentre ballen til Sturridge. 88:13: Shaqiri velger å sentre ballen til Sturridge. 88:17: Ballen suser inn i nettet, utagbart for Kepa Arrizabalaga.

Liverpool burde vunnet, men vinner nok et poeng. De har fremdeles mer å gå på. Liverpool var ikke i nærheten av dette nivået på samme tidspunkt i fjor, men spilte seg til finalen i Champions Leauge. Gratulerer. Gledelig uavgjort.