Kopforum med Norges største tippelag

Ingen andre tippelag leverer så store kuponger som forumgjengen på Liverpool.no ifølge Norsk Tipping.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Mandag denne uken ble det kjørt testbong fra tippeprogramprodusenten Radsoft i samarbeid med Norsk Tipping på Hamar.

Radsoft tippesystemer aldri hadde prøvd en så stor transaksjon før.

I følge Radsoft finnes det en svensk storspiller som lever av tipping, og har snart vunnet 13 rette hele 40 ganger med Radsofts egen programvare (!)

Han er den eneste i nærheten av forumgjengen i størrelse. Han leverer for ca 10.000kr hver lørdag
Denne lørdagen leverer vi en kupong til 13.950kr. Men kupongen inneholder noen reduksjoner, slik at den egentlig har et utgangspunkt i en kupong på ca 40.000kr.

City og Liverpool sikre!

Vi prøver å redusere smart. Manchester City og Liverpool er de eneste sikre, og så har vi kun 1 halvgardering. 9 kamper helgarderes.

Ukens lørdagskupong er ganske vrien, sett bort fra de 2 sikre. Resten av Premier League kampene kan fort få overraskelser, og i Championship er det helt bingo.

Det vi håper på er at resultatet ender med ett sted mellom 3-6 hjemmeseiere. Da blir det de høyeste premiene. Alle kuponger med 7 hjemmeseiere eller mer gir så liten utbetaling at det ikke lønner seg å dekke de rekkene.

Totalt er vi ca 70 personer som i snitt har kjøpt to andeler á 100kr. Er det plass til flere? Joda, det er det, men ikke denne helgen da det allerede er utsolgt. Fra neste helg vil det være plass til flere.

Hemmeligheten er jo å gå etter de store premiene, aldri spille annet enn engelsk fotball og å holde kontinuitet i det. Enkelte gir opp når man går noen uker uten 12 rette. Men det er jo skummelt, da det kommer en 12’er rett rundt hjørnet, og mulig allerede denne helgen!

Samarbeidet med Radsoft fungerer også veldig bra, og når tippelappen er levert, så legges det ut en link på forumet vårt, som er link til selve kupongen. Den kjører da live mot Norsk Tipping og viser til enhver tid premieprognoser og antall rette. På den måten blir det mer gøy å følge med på alle kampene.

Slik kan du bli med

Håpet er denne helgen en tegnfordeling som gir høy premie. Vi får jo også mange 11 rette på et slikt system, samt nesten 100 stk 10 rette, så det kan bli god stemning på forumet lørdag.

Drømmen er jo å ta 12’rn alene, da utløser man en millionbonus hos Norsk tipping.

Hvilke krav stiller dere til deltagerne? Jo at de er Liverpool supportere og deltar via forumet (kreves medlemskap i supporterklubben). Man behøver ikke være aktiv skribent.

På forumet ser du en tråd som heter «Andy’s 12 rette». Der oppgis et vipps nummer som brukes til å sende andelsbetalingen på. Tråden oppdateres hele uken slik at alle til enhver tid vet hvor mange andeler det er tilgjengelig etc.

Man kan kjøpe så mange andeler man vil. Mange kjøper for 100kr mens andre tar 5-6 andeler. Alle er uansett en del av Norges største tippelag.