Tvil og tro

Blogger Bjørn Kittelsen mener Liverpool snart må levere et skremmeskudd til konkurrentene.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er ikke så lenge siden jeg skrev at vi har det beste laget på balløya. Og jeg mente det virkelig. 5 kamper senere har tvilen hatt gode kår. Det begynte med et hjemmetap mot Chelsea. Det var «nesten greit» skrev jeg den gangen. Ligacupen er tross alt reservenes cup.

Etter dette har vi fulgt opp med uavgjort mot to av våre argeste rivaler og et tap mot Napoli. Resultatene er en ting, men spillet har vært skuffende med tanke på at lista ligger høyt for tiden. Det er en dårlig skjult hemmelighet at vi er reelle tittelutfordrere i år. Vi sleit oss til uavgjort mot Chelsea og City. Vi hadde ingen grunn til å være misfornøyd med resultatet fra disse kampene.

Mot Huddersfield var jeg temmelig sikker på at vi skulle pynte litt på målforskjellen. Den gang ei. Det ble en ny kamp med næring til tvilen om hvorvidt vi er gode nok til å vinne PL. Vi fikk våre tre poeng, men lite å glede oss over bortsett fra at krølltoppen fra Egypt viste et øyeblikk av klasse.

City valser over svakere motstand. 5-0 over Burnley sier sitt. Det setter en støkk i en rød supporter. Arsenal har fosset frem fra intet. De spiller feiende fotball for tiden og lurte seg forbi sine London-rivaler etter oppvisning i angrepskunst mot Leicester. Da har vi alle topplagene samlet i front. Eneste trøst er at United er havnet bakpå. Det er forresten en god trøst!

Nå trenger vi en kamp med et skikkelig rødt skremmeskudd til våre motstandere. Tvilen kommer fort snikende når vi ikke spiller godt og lagene rundt oss virker skremmende gode. Både spillere og røde supportere må få troen tilbake. La oss derfor håpe på at de Røde ser stjerner til onsdag og at Cardiff får en lang og tung busstur til Wales på lørdag kveld!