Uvant kost!

Fire avslutninger. Null på mål. Det er den begredelige oppsummeringen av kampen mot Napoli. Vi vinner ikke kamper med slike stats!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Hadde gledet meg til kampen i «mafiabyen». Lite visste jeg på forhånd om dette Napoli laget da italiensk fotball ikke akkurat står høyest på agendaen her i huset. Virket faktisk som om Klopp også hadde glemt å studere dette laget nok på forhånd? Verken han eller spillerne hadde gjort hjemmeleksa si og ble fullstendig tatt på senga av et godt organisert og hardtarbeidende Napoli. Til tider ble Liverpool faktisk rundspilt etter alle kunstens regler, men greide faktisk nesten det kunststykket å holde nullen i 90 minutter! Det hadde vært forferdelig ufortjent, og på grensen til ran!

Det er ikke mange spillere som får godkjent av meg denne kvelden i Italia. Kan knapt huske sist jeg kunne si det samme, men kun Alisson og van Dijk er gode! Gomez kunne vært nevnt i samme slengen, men jeg er enig med Carragher i studio som mener han kunne gjort en mye bedre jobb i forkant av målet. Backene våre er svake, og spesielt Trent Aleksander synes jeg er langt under pari. Plasserer seg dårlig og slår mange feilpasninger. Robertson holder dessverre heller ikke samme, gode standarden som tidligere, og gjorde faktisk noen "Moreno" feil mot Napoli.

Jeg er meget spent på hvordan Klopp og Liverpool responderer mot Manchester City til helga. Hvem starter? Det er kun en tøff kamp igjen før en landskamp pause som for engangs skyld kanskje kommer litt beleilig for slitne Liverpool bein og et slitent lag, så jeg tipper Klopp gjør få eller ingen endringer fra det laget som startet mot Napoli. To tap og en uavgjort på ei god uke er uvant kost. Det er rusk i maskineriet, det er det ingen tvil om. Målene kommer ikke som bestilt lenger, og trioen på topp er plutselig ikke så fryktinngytende som tidligere. Men så er sannelig ikke midtbanen til veldig mye hjelp heller!

Liverpool taper «aldri»i ligaen på Anfield. De to tapene til nå hjemme i 2018 er i de hjemlige cupene. Et tap mot City ville derfor også kunne skrives på "kontoen" uvant kost. Skal Liverpool vise at de er med for alvor denne sesongen, må derfor den lille nedturen snu raskt, og helst mot serielederen allerede til søndag.

Jeg sa før det tøffe programmet, som startet med kampen mot Tottenham i en rekke på fire ligakamper, at hvis vi fikk åtte poeng så skulle jeg være fornøyd. Nå har vi syv, med kampen mot City igjen... Jeg tror vi ender på ti!