SKURRER:  Erik Syversen mener det er noe som skurrer med Fabinho-kjøpet.

Vil Fabinho lære seg dette?

Det går bedre og bedre, sier Fabinho. Det er noe som skurrer.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Fabinho sier i et intervju med Sky Sports, at han helt siden prea-season, har forstått hvordan Liverpool spiller, og at han vil lære seg dette...

Det går bedre og bedre, sier Fabinho.

Det er noe som skurrer og undertegnede lurer veldig på hvorfor Fabinho knapt har vært på banen. I den siste harde perioden, har det knapt vært rullert på midten og belastningen har vært stor på spesielt James Milner og Gini Wijnaldum.

Keita får sjelden starte, og Shaqiri fikk sin start mot Southampton. Klopp er kjent for en rekruttering av spillere som passer inn og med Fabinho til 43,7 mill. pund, kom til Liverpool nærmest samtidig med at dommeren blåste av Champions League-finalen i Kiev.

Derfor skulle man tro at Fabinho var speidet på og studert såpass nøye, at man var sikker på at brasilianeren ville kunne bidra ved seriestart. Prisen på ham, er også da tungt inne i min argumentasjon, når jeg påstår at Fabinho ikke er under en omskolering/tilpasning/opplæring på Melwood.

Klopp har sett at Henderson, Milner, Wijnaldum og Keita rett og slett er bedre enn Fabinho. Hadde Oxlade-Chamberlain vært skadefri og i aksjon fra seriestart, ville Fabinho i Klopps øyne, vært sjette valg pr. midten av august.

Henderson benket tidlig i ligaen pga ferie etter VM. Fabinho møtte til pre-season på dag én. Fabinho ble av flere eksperter på fransk fotball beskrevet som en spiller som gjør alle rundt seg bedre og at spilleren ville gå tjukt utenpå Emre Can, som dro til Juventus. Fabinho har nå vært skadefri og trent på Melwood i over fire måneder og har kun fått smuler av spilletid.

Dette handler ikke om opplæring av typen fotball Liverpool spiller, men at Fabinho er et godt stykke ned på tillitsstigen til Klopp. Flere seire på rad kom og da ble veien lengre for Fabinho.

«Never change a winning team» er et ordtak med mye mat i, fordi hvis et lag leverer resultater, er det lengre opp til 11-eren for spillerne på benken. Nå ser det ut til at Milner er ute en måned og hvis Fabinho fortsatt får tynt med minutter fra og med bortemøtet mot Huddersfield, så er det fordi han mangler tillit og ikke at han er på «kurs».

En svært god spiller fra Monaco til 43.7 mill. pund har ikke skiftet idrett og han har ikke blitt keeper.

Fabinho viser ikke nok på trening, foran øynene til Klopp, at han for tiden er verdt forfremming til laget. Er allerede veldig usikker på om han vil bli det, før vi får skader på langt flere enn Milner.

Del

Fabinho

16.10.2018 22:05

90 minutter for Alisson og Firmino

Brasil slo Argentina på overtid.

14.10.2018 15:12

– Han kan bli en av verdens beste angripere

En lagkamerat har imponert Fabinho ekstra mye siden han kom til Liverpool i sommer.

09.10.2018 09:13

– Jeg kommer til å lære meg dette

Fabinho mener at tilvenningen til engelsk fotball går veldig bra.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+
21.10.2018 kl 09:00

Bli med å støtte TV-aksjonen!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende

+
21.10.2018 kl 07:48

Liverpool har aldri startet bedre i Premier League

Tre nye poeng, og buret rent igjen. Liverpool har fått en historisk god start på denne ligasesongen.

+
20.10.2018 kl 19:46

Henderson ønsket å spille videre

Liverpools midtbane ble alle byttet ut mot Huddersfield, men usikkert angående skader.

+