SKURRER:  Erik Syversen mener det er noe som skurrer med Fabinho-kjøpet.

Vil Fabinho lære seg dette?

Det går bedre og bedre, sier Fabinho. Det er noe som skurrer.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Fabinho sier i et intervju med Sky Sports, at han helt siden prea-season, har forstått hvordan Liverpool spiller, og at han vil lære seg dette...

Det går bedre og bedre, sier Fabinho.

Det er noe som skurrer og undertegnede lurer veldig på hvorfor Fabinho knapt har vært på banen. I den siste harde perioden, har det knapt vært rullert på midten og belastningen har vært stor på spesielt James Milner og Gini Wijnaldum.

Keita får sjelden starte, og Shaqiri fikk sin start mot Southampton. Klopp er kjent for en rekruttering av spillere som passer inn og med Fabinho til 43,7 mill. pund, kom til Liverpool nærmest samtidig med at dommeren blåste av Champions League-finalen i Kiev.

Derfor skulle man tro at Fabinho var speidet på og studert såpass nøye, at man var sikker på at brasilianeren ville kunne bidra ved seriestart. Prisen på ham, er også da tungt inne i min argumentasjon, når jeg påstår at Fabinho ikke er under en omskolering/tilpasning/opplæring på Melwood.

Klopp har sett at Henderson, Milner, Wijnaldum og Keita rett og slett er bedre enn Fabinho. Hadde Oxlade-Chamberlain vært skadefri og i aksjon fra seriestart, ville Fabinho i Klopps øyne, vært sjette valg pr. midten av august.

Henderson benket tidlig i ligaen pga ferie etter VM. Fabinho møtte til pre-season på dag én. Fabinho ble av flere eksperter på fransk fotball beskrevet som en spiller som gjør alle rundt seg bedre og at spilleren ville gå tjukt utenpå Emre Can, som dro til Juventus. Fabinho har nå vært skadefri og trent på Melwood i over fire måneder og har kun fått smuler av spilletid.

Dette handler ikke om opplæring av typen fotball Liverpool spiller, men at Fabinho er et godt stykke ned på tillitsstigen til Klopp. Flere seire på rad kom og da ble veien lengre for Fabinho.

«Never change a winning team» er et ordtak med mye mat i, fordi hvis et lag leverer resultater, er det lengre opp til 11-eren for spillerne på benken. Nå ser det ut til at Milner er ute en måned og hvis Fabinho fortsatt får tynt med minutter fra og med bortemøtet mot Huddersfield, så er det fordi han mangler tillit og ikke at han er på «kurs».

En svært god spiller fra Monaco til 43.7 mill. pund har ikke skiftet idrett og han har ikke blitt keeper.

Fabinho viser ikke nok på trening, foran øynene til Klopp, at han for tiden er verdt forfremming til laget. Er allerede veldig usikker på om han vil bli det, før vi får skader på langt flere enn Milner.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.06.2019 kl 09:26

Det skulle ikke mye til for å starte sommerens villeste overgangsrykte

En retweet fra The Times-journalisten Paul Joyce var nok.

+
15.06.2019 kl 17:00

Mané mister åpningskampen i Afrikamesterskapet

Angriperen er suspendert.

+
15.06.2019 kl 16:44

Liverpools midtstopper var Champions Leagues hurtigste spiller

Virgil van Dijk er målt raskere enn samtlige angripere.

+
15.06.2019 kl 13:22

Hinter om at bare de største stadionene vil få finalene i fremtiden

UEFA-presidenten har fått spørsmål om billettfordelingen i finaler.

+