Da Dag fikk navnet sitt på stolen

Supporteren ble gjort ekstra stas på av Liverbirds Fredrikstad.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

I Liverbirds Fredrikstad har vi en supporter som heter Dag Reinert Johansen. Han har stort sett sett alle kampene til Liverpool med supportere på Bayard som er stamstedet til Liverbirds Fredrikstad.

I fjor gikk han glipp av kun en kamp. Hva gjorde Dag da han ikke kunne komme den ene gangen? Jo, han sender selvsagt en hyggelig melding for å forklare hvorfor han ikke er på plass!

Vi i Liverbirds Fredrikstad ønsket å sette litt ekstra pris på Dag. Vi kom frem til at han fortjente sin egen stol med hans navn på. Til en kamp et par uker senere spurte vi om Dag komme litt tidligere for å hjelpe til litt rundt arrangementet. Det var herlig å se gleden til Dag da han ble overrasket med overrekkelsen av stolen med navnet sitt.

Og siden har han hvert på alle kampene på Bayard for å se Liverpool sine kamper.

Dag ble også i sesongen 2017/2018 kåret til årets medlem. Det at vi har supportere som Dag gjør en forskjell!