Nesten?

Målene kommer ikke på «bestilling» lenger, men de renner heller ikke inn i motsatt ende.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Liverpool har åpnet forrykende denne sesongen, men noe er liksom snudd på hodet. Målene kommer ikke på «bestilling» lenger, men de renner heller ikke inn i motsatt ende.

Forsvaret er ingen akilleshæl for de røde. Den tida er forbi. Keeperproblemet er løst. Det samme må sies om midtstopperne. Backene Robertson løper og løper, mens Trent Aleksander fremdeles sliter litt mot de store når han blir utfordret på høyrekanten. Men alt i alt et solid forsvar!

Så var det midtbanen da. Skader på sentrale spillere som Henderson og Keita har kommet ubeleilig, og sistnevnte har ikke fått spilt seg god og varm i den røde trøya enda. Jeg hadde enorme forventninger til sistnevnte signering, men han har ikke innfridd så langt!

Sliter Klopp med å finne riktig formasjon på midten og ikke minst de riktige spillerne for å løfte laget enda mer? Mange bytter den siste tiden synes jeg tyder på det. Fabinho og Lallana er kanskje, etter min mening, våre svakeste kort her, men likevel får de spilletid, og viser kanskje at bredden på midtbanen vår ikke er den aller, aller beste? Shaqiri har vært et friskt pust og burde, etter min mening vært benyttet mer fordi han bidrar med så mye offensivt. De defensive kvalitetene hans er vel ikke av aller beste merke, men her har vi spillere som kan gjøre en god nok jobb foran et meget godt forsvar. Til Klopps forsvar kommer også kampene tett som hagl, og noen bytter er tvingende nødvendig.

Jeg tror også vi ved å bruke mer offensiv kraft på midtbanen kunne løfte de tre framme mer. Firmino jobber og sliter, men er et stykke unna fjorårsformen. Mane har vært god, men likevel kladder det litt både for han og resten av trioen på topp....

Dette var sesongen vi skulle følge med City og de andre store i toppen. Det er også innfridd! Men likevel sitter jeg med en følelse av at dette nok en gang kan bli en 'nesten-sesong'. Først og fremst fordi City er så vanvittig gode, samtidig som de andre kanonene der opp også innfrir. Chelsea, som mange mente skulle slite i år, er gode. Tottenham følger på. Maskineriet til Manchester United har begynt å fyre på flere sylindere, samtidig som Arsenal etter to strake tap i august ikke taper kamper lenger! Hvor i all verden skal dette ende?

Poengtap betyr nesten alt fra ligaledelse den ene dagen til 'ute' av topp 4 den neste. Et rotterace uten like! Hvis dette varer ut sesongen spørs det om jeg overlever!

Så er det Champions League i tillegg! En jevn gruppe og tre meget gode lag gjør ikke et avansement enklere her! Røde Stjerne MÅ slås til uka hvis vi fortsatt skal være med i det gjeve selskapet i Europa til våren, selv om det kanskje hadde vært "lettere" å vinne ligaen uten disse tøffe kampene etter nyttår? Men så er vi Liverpool da. Skal helst vinne noe, og det veldig snart. Jeg er ikke i tvil om hva jeg helst vil vinne, selv om dette trofeèt egentlig bare ser ut til å bli vanskeligere og vanskeligere å få tilbake til premieskapene i Liverpool selv om poengfangsten er større enn noen gang.

Det er bare en ting som er sikkert og det er at pulsen kommer til å være høy mange ganger også i løpet av denne sesongen. Måtte den bare være høy helt fram til mai 2019!