Lenge til mai!

Blogger Sigve Hornnes tillater seg å drømme litt likevel.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Serieledelse. Seksten poeng foran Manchester United. Ingen tap i ligaen. Hadde noen fortalt meg at dette var fasiten etter femten serierunder i august hadde jeg bare ristet på hodet og sagt at det er lov å drømme!

Ja, det er lov å drømme. Om seriegull i mai. Det har vi vel egentlig innerst inne gjort siden vi vant sist i 1990, men ved snart halvspilt sesong ser vi konturene av noe som kan minne oss om at noe stort kan være på gang. Vel og merke kan være fordi konkurransen er beinhard. Kjipt at det skal være så vanskelig akkurat denne sesongen! Vanligvis hadde vi ledet med 8-10 poeng på neste lag med vår poengsum. Kunne cruiset inn i jula med sikker margin på lagene bak oss. Nå er og blir det et rottrace uten like, hvor bare noen små feiltrinn med påfølgende poengtap kan være nok til at gullet glipper. Hver kamp er og blir som en finale!

Jeg sitter på Anfield neste helg vel vitende om at vi har en god margin ned til erkefienden fra Manchester. En tøff kamp i Champions League venter før det, og kan i verste fall tappe oss for masse krefter og gi oss noen skader. I beste fall vinner vi, avanserer til videre spill, og får en skikkelig boost før helga. Uansett lever disse hatoppgjørene sitt eget liv. Det vil kampen mot Manchester United også gjøre. Sistnevnte MÅ vinne for ikke å bli hektet helt av i topp 4 kampen. Våre "konkurrenter" i toppen har på papiret enklere motstand neste helg og vinner kanskje sine kamper? Vi må også vinne skal vi løfte trofeèt i mai!

Innerst inne kjenner jeg på at hvis jeg kunne velge mellom fortsatt deltakelse i Champions League og tap mot Manchester United eller det motsatte, velger jeg det sistnevnte. En seier mot erkefienden betyr så vannvittig mye! Samtidig så er det mye prestisje med spill blant de beste ute i Europa. Det tror jeg betyr mye for våre "internasjonale" stjerner!

Så ja takk, gjerne begge deler! Denne uka blir viktig. Ikke bare sportslig, men også når det gjelder følelser. Leder vi ligaen søndag kveld kjenner jeg i hvert fall èn som skal feire i Liverpool selv om det er lenge til mai!! Så er det lov å drømme.....