SOLID KAMP  Virgil van Dijk lot seg ikke affisere av buing fra tribunene.

En bauta fra treskolandet

De kriminelle oransje draktene til Liverpool druknet helt i gleden over en komfortabel seier over Southampton.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Skjønt komfortabelt - det var nok litt i overkant! Det var alt annet enn komfortabelt i første omgang, og vi var gode (og litt heldige) som ledet 2-0 til pause. I 2. omgang var det slutt for sørkystens store lag. Vi kunne (og burde) ha scoret flere mål på våre store sjanser.

Karius har hatt en stigende kurve. En ny god kamp i går. Jeg tror kanskje han er god nok. Jeg må legge vekt på tror og kanskje. Siste ord er ikke sagt om vår fremtidige keeper.

Jeg tror at Van Dijk er av samme kaliber som skøyteesset Kramer fra treskolandet. Lurer på om han hadde et ord med i laget på valget av de oransje trøyene? Liverpool har fått sin nye bauta i forsvaret. Og kaptein. Han spiller avslappet. Smilet er der. Gnistrende hodespill. Ikke mye nerver der i gården, selv hjemmefansen gav etter hvert opp å bue hver gang han fikk ballen. De hadde forresten nok med å bue på sitt eget lag i 2. omgang.

Jeg er usikker på hvem som er best ved siden av Virgil. Heldigvis har vi to solide kandidater å velge mellom.

For svake backer

Vingbackene er en annen skål. Trent Arnold trenger mer hår på brystet. Han var veik i et par farlige situasjoner i går. Det var heller ikke så mye å skryte av fremover på banen. Men for all del, han har utvilsomt et stort potensiale. På venstresiden er vi for svake. Det var her markeringene glapp i går. Ingen tvil om at den tidligere Hull-spiller er energisk på sine offensive raid, men det ender som regel opp i ingenting.

Midtbanen har krigerne. Can og Gini, men begge har problemer med å styre en kamp. Midtbanen blir et vakum, det var spesielt tydelig i første omgang. Da ble vi faktisk overkjørt på midten i lange perioder. Ox var direkte svak i går. Han har ikke mange trinn på sin bryter. Det er på eller av. Og i går var det av. Vi må ha mer å spille på i dette leddet. Keita kan være mannen. Hendo styrker selvfølgelig også midtbanen. Men en spiller med driv, kreativitet, mål og målgivende i dette leddet er ikke på billigsalg noe sted i verden. Her har Klopps speidere den største utfordringen.

Angrepet er vårt varemerke. Så kanskje et snev av at Mane virket piggere. Ingen slår hurtigheten hans i de første skrittene, men han mangler den gode ballfølelsen. Han trenger kort og godt et par scoringer.

Mo og Bobby. Jeg sier ikke mer.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.02.2019 kl 08:42

- Det var en lekse for meg

Trent Alexander-Arnold opplevde sin tyngste stund på fotballbanen sist Liverpool gjestet Old Trafford.

+
22.02.2019 kl 23:18

- Kampen mot Manchester United er ikke avgjørende

Jürgen Klopp vet at en av verdens største kamper spilles på Old Trafford på søndag, men synes det er feil å si at det er den viktigste kampen i jakten på

+
22.02.2019 kl 18:02

Alle på plass på Melwood

Det har ikke kommet noen uforutsette forfall til den troppen Jürgen Klopp har annonsert før kampen på Old Trafford.

+
22.02.2019 kl 16:48

Sommerens transfervindu stenger torsdag 8/8 kl 18.00

Bekreftet startdato for Premier League 2018/19 er kommet, og vi ser på sommerens terminliste.

+