Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

En kald vinterhelg i februar er som skapt for fotball på grønt underlag på fotballøya.

I helga fikk jeg se alle våre nærmeste konkurrenter. La meg si det sånn, Man City er en fortjent ligaleder. De spilte fullstendig luven av Arsenal på Wembley.

Etter det jeg har sett av Arsenal i år vil ikke de true topp 4. De har fremdeles et høyt toppnivå, men de faller altfor ofte ned på et annet nivå. De leverte en pinlig forestilling i finalen mot City.

Det vil forundre meg om Wenger fortsetter etter sesongslutt, selv om han setter farge på fotballmiljøet i Premier League.

United slo Chelsea. Et Chelsea lag som hadde fullstendig kontroll i nesten hele 1. omgang. De hadde store sjanser og ledet fortjent 1-0.

United utlignet med en sterk prestasjon av Lukaku mot slutten av 1. omgang, og derfra og inn var United best. Ingen av lagene imponerte spillemessig.

United er tette bakover med en fantastisk keeper. De har også angrepskvaliteter i form av styrke og fart, men mangler det artistiske.

Det virker som om Chelsea fremdeles feirer ligamesterskapet fra i fjor. De er gode, ingen tvil om det, men de virker utladet. De mangler gnisten og viljen til å vinne. Conte lever farlig.

Tåler ikke tap

Tottenham slo Palace etter haugevis med sjanser til å avgjøre før Kane nikket inn 1-0 helt på slutten. Spurs er et meget godt lag. For øyeblikket bedre enn på United og Chelsea etter mitt skjønn.

De har en fantastisk flott balanse i laget. En uhyre sterk midtbane som styrer kampene. Med Kane på topp ville de fleste lag i PL vært med i kampen om topp 4.

Hvor står vi i dette bildet? Vi spilte nettopp 2-2 mot Spurs hjemme. Selv om det var mye rart av straffeavgjørelser i den kampen, fikk i hvert fall Tottenham et fortjent poeng. Vi rotet bort en to måls ledelse mot Arsenal og berget til slutt uavgjort på bortebane. Fortjent nok.

Vi slo West Ham på lørdag med en fotballoppvisning i angrepsspill. Når vi er på det nivået kan vi med god grunn sammenlignes med City. Da er vi best i landet!

Vi skal snart på broa og møte Chelsea og til Old Trafford og møte United. Det blir nøkkelkampene i vår. Vi tåler ikke to tap i disse oppgjørene!