Når alt kommer til alt

Det er alltid fryktelig irriterende å få dommeravgjørelser imot og det er enda verre når det er på overtid. To straffer som begge er diskutable.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ved den første straffen stod Kane i klar offside da pasningen ble spilt. Den straffen var feil. Den siste straffen var billig. Jeg reagerte på at dommeren først tydelig markerte at dette var «ingenting», før linjemannen vinket for straffe. Er det dommeren eller linjemannen som skal avgjøre slike situasjoner?

Vel, nok om det. Vi må innrømme at Tottenham fortjente et poeng. Det er år og dag siden jeg har sett et bortelag dominere hele andre omgang på Anfield. De skapte riktignok ikke mange store målsjanser. Liverpool var uvanlig solide bakover og kun et lykketreff i megaklassen pluss to kontroversielle straffespark gav de liljehvite to mål. I første omgang var Liverpool best. Da var Tottenham heldige som slapp med ett mål. Litt mer presisjon fra de rødes side, så hadde kampen vært over til pause.

En liten ting til må jeg lire av meg. Innleggs kvaliteten - kanskje spesielt til Robertson. Han har for mange svake avleveringer. I går hadde han gode arbeidsforhold i første omgang, men det ble ikke mye ut av det. Arnold er bedre og han har utvilsomt et stort potensiale.

Vi kan selvsagt ergre oss over to tapte poeng i sluttsekundene og gi all skyld på dommeren. Vi spilte mot et lag som ligger to poeng bak oss når vi skriver februar. De er våre argeste konkurrenter til en lukrativ fjerdeplass. Etter å ha sett alle de beste lagene mot oss vil jeg si Tottenham imponerer mest.

Midtbanen var vår svakeste lagdel i går. Hendo, Can og Milner ble helt utspilt i andre omgang. Vi mangler ledertype og kreativitet i dette leddet. Arbeidsmoral og innsats er på plass. Noen som hørte navnet Coutinho hviskes i det fjerne? Vi snakket før om spillerne for de store kampene. Vi har Mo. Vi har van Dijk (tror jeg), men vi mangler strategen på midten - en verdensklasse spiller.

Når alt kommer til alt bør vi være fornøyd med uavgjort i en kamp hvor vi trolig hadde tapt på poeng hvis vi hadde hatt samme system som i boksesporten.