En uhyre viktig seier

Seieren gir en ypperlig inngang til Champions League mot City – og ikke minst et viktig bidrag til topp fire-plassering.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Når sola steker fra skyfri himmel og hele familien er samlet på fjellhytta må det brukes litt list for å komme i posisjon til å se kamp klokka halv to. En morratur på ski, handletur på en proppfull kolonial og ansvar for kveldens familiemiddag er det som skal til.

Det er jo fantastisk moro når sønn, barnebarn og «the old man himself» kan juble uhemmet for seiersmålet til Salah. Da blir påskemiddagen bare en lek etterpå.

Noen ord om kampen. Trent blir igjen vårt svake punkt. Motstanderne er kyniske og utnytter dette. Benteke og Saha viste dette med all tydelighet. Van Dijk er veldig rolig og god. En glipp i andre omgang kunne kostet oss et baklengsmål. Midtbanen styres av Hendo, men det blir ikke mye tellende resultater. Savner det kreative i dette leddet. Mane var et lyspunkt. God og mye involvert. Rotet det til med en vill hands før han ble byttet ut. Ox var et frisk pust med sitt innhopp. Salah er det ikke flere superlativer å gi.

God påske til alle røde venner!