For noen røde dager!

Nå er det utenkelige ikke lenger utenkelig. Liverpool kan vinne CL!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Først til kampene mot City. Det er uten tvil den jevneste 5-1-kamp jeg har sett. De røde spiller to gode omganger og det samme gjør City.

I løpet av kampene var det noen mål og annulleringer som kunne ha gått Citys vei dersom videodømming hadde vært innført. Jeg er isolert sett enig i dette, men hvis vi skal innføre «rettferdighet» i alle avgjørelser må vi se på mer enn offsideavgjørelser. Hva med taklingen av van Dijk forut for scoringen til City? Den kunne også fått en annen avgjørelse.

Alle feilaktige innkast og cornere vil selvsagt kunne påvirke hendelsene i løpet av en kamp. Det er nok lettest å forsvare «live» dømming når avgjørelsene går vår vei, men jeg frykter at man tar bort noe av fotballens magi når alle situasjoner skal granskes før en avgjørelse skal tas.

Bragd av dimensjoner

Ok, vi har marginene på vår side denne gang, men på bunnlinjen står det at vi har slått den suverene ligavinner og favoritt i årets CL 5-1. Det er en resultatmessig bragd av store dimensjoner.

Lokaloppgjøret mot Everton ble av den hektiske sorten. Vi ror i land et 0-0 resultat i en kamp hvor ballen stort sett var i luftrommet mellom 16- meterne. En vanskelig kamp mot en heltent nabo. Jeg var fornøyd med resultatet i en kamp som fort blir glemt.

Når vi avslutter lørdagskvelden med oppvisning mot Bournemouth er det nesten litt i overkant av hva man forvente.

Nå er det utenkelige ikke lenger utenkelig. Liverpool kan vinne CL!

Jeg blir ikke skuffet om vi ikke klarer det, men det er faktisk slik at jeg har troen på at vi kan vinne! Var det ikke det Klopp predikerte når han overtok roret at målet var å få tvilerne til troende- og det har han klart!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2019 kl 08:46

–Jeg ønsket å ta mitt eget liv

Som 15-åring var han navnet på alles lepper, men så falt overgangen til Liverpool i fisk for stortalentet.

+
20.03.2019 kl 08:20

Derfor er Sadio Mané i kanonform

Jürgen Klopp med enkel forklaring på hvorfor Sadio Mané har gjort elleve mål på elleve kamper.

+
20.03.2019 kl 07:38

Guardiola rasende - mener Liverpool har fått en fordel i tittelkampen

Manchester City er ikke spesielt fornøyd med en avgjørelse som Premier League tok denne uken.

+
19.03.2019 kl 22:07

– Forhåpentligvis returnerer alle friske og raske

Nå har spillerne som ikke er på landslagssamling fått en friperiode.

+