For noen røde dager!

Nå er det utenkelige ikke lenger utenkelig. Liverpool kan vinne CL!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Først til kampene mot City. Det er uten tvil den jevneste 5-1-kamp jeg har sett. De røde spiller to gode omganger og det samme gjør City.

I løpet av kampene var det noen mål og annulleringer som kunne ha gått Citys vei dersom videodømming hadde vært innført. Jeg er isolert sett enig i dette, men hvis vi skal innføre «rettferdighet» i alle avgjørelser må vi se på mer enn offsideavgjørelser. Hva med taklingen av van Dijk forut for scoringen til City? Den kunne også fått en annen avgjørelse.

Alle feilaktige innkast og cornere vil selvsagt kunne påvirke hendelsene i løpet av en kamp. Det er nok lettest å forsvare «live» dømming når avgjørelsene går vår vei, men jeg frykter at man tar bort noe av fotballens magi når alle situasjoner skal granskes før en avgjørelse skal tas.

Bragd av dimensjoner

Ok, vi har marginene på vår side denne gang, men på bunnlinjen står det at vi har slått den suverene ligavinner og favoritt i årets CL 5-1. Det er en resultatmessig bragd av store dimensjoner.

Lokaloppgjøret mot Everton ble av den hektiske sorten. Vi ror i land et 0-0 resultat i en kamp hvor ballen stort sett var i luftrommet mellom 16- meterne. En vanskelig kamp mot en heltent nabo. Jeg var fornøyd med resultatet i en kamp som fort blir glemt.

Når vi avslutter lørdagskvelden med oppvisning mot Bournemouth er det nesten litt i overkant av hva man forvente.

Nå er det utenkelige ikke lenger utenkelig. Liverpool kan vinne CL!

Jeg blir ikke skuffet om vi ikke klarer det, men det er faktisk slik at jeg har troen på at vi kan vinne! Var det ikke det Klopp predikerte når han overtok roret at målet var å få tvilerne til troende- og det har han klart!

Del

Blogg

25.04.2018 21:49

Liverpool på sitt beste - men med en bismak

En kveld som ga oss svar på hvor gode Liverpool er på sitt beste! Likevel setter hendelsene utenfor stadion en bismak på kvelden.

20.03.2018 11:19

«Magisk å se Kongen av Egypt spille fotball»

En iskald helg på Merseyside er over, men hvem bryr seg om kulda når Salah varmer opp hele Anfield?

04.03.2018 14:32

Hvilepuls i sofakroken

Snøvær og sur vind på lørdag. Ingen ting passer bedre for en fotballørdag som kulminerer med en komfortabel seier over «The magpies».

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.09.2018 kl 22:12

– Har ikke tilbudt Milner ny kontrakt

Kan forlate klubben gratis etter sesongen.

+
21.09.2018 kl 20:50

– Ings viser at han er en toppspiller

Joe Gomez holder fortsatt kontakten med kompisen Danny Ings.

+
21.09.2018 kl 17:23

Helsvart kveld for Markovic og U23

Liverpool måtte avslutte med 10 mann etter at Bobby Adekanye måtte ut med båre og oksygenmaske.

+
21.09.2018 kl 17:07

–Jeg er ikke overrasket over Milner

Jürgen Klopp skjønner ikke at folk fortsatt lar seg overraske over mannen som hadde flest målgivende i fjorårets Champions League.

+