Nerver i helspenn!

I helga fikk CL drømmen sesongen 18/19 et lite skudd for baugen. Med tre poeng i lomma noen minutter før slutt ble poengfangsten heller dårlig med kun et, fattig poeng til slutt!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Joda, jeg vet utmerket godt at Liverpool kun trenger 4 poeng på sine tre siste kamper for å få spille med de beste i Europa neste sesong uavhengig Chelseas poengfangst på sine fire siste kamper. Skulle Chelsea vinne alle, og Liverpool ta for få poeng, risikerer vi EL neste sesong! Tottenham kan med kollaps også falle utenfor det gjeve selskap. For et sammensurium!

Jeg er nervøs. Dritnervøs for om dette går. Det er fordi scenariene er mange, noen sågar skremmende. Det aller, aller verste ville være om vi blir nummer fem og Arsenal kommer med som vinner av Europa League! Spesielt hvis vi hadde greid det kunststykket å komme til finalen og tapt der.

Jeg satt ringside på Anfield i fjor i siste kamp og fikk oppleve at vi før pause var ute av CL, mens vi etter pause greide det likevel. Orker ikke en slik belastning denne sesongen også. I år vil jeg ha CL på plass før jeg sitter på Anfield i siste kamp! Punktum. Det er en altfor stor påkjenning for hjerte og sjel å ha slike "helvete/himmel" opplevelser. Jeg må innrømme at jeg i helga ble minnet om at fotballen svinger så altfor mye, og at alt i realiteten faktisk kan skje - enda.

Overnervøs

Jeg nekter "å ta i mot CL plassen" neste sesong før det faktisk er helt matematisk umulig å miste den. Ser at diverse skribenter og forumbrukere mener at dette går bra. Skulle ønske jeg kunne si det samme. Men nå skal det sies at jeg også kan rømme garasjeloftet på slutten av kamper selv om vi leder 3-0! Kanskje er jeg bare overnervøs og nesten alltid tenker "det verste" når jeg ser Liverpool i aksjon?

Innerst inne tenker jeg, som de aller fleste, at dette går greit. Men, jeg tror også mange tenker at dette kan gå galt? Målet denne sesongen var selvfølgelig topp 4. At vi skulle nå en semifinale i CL hadde jeg aldri trodd! Det er ren bonus. Når vi en finale er det fantastisk og nesten utrolig.

Guttungen lærer om grønne og røde tanker på skolen. For øyeblikket er det altfor mange røde tanker som regjerer i hodet mitt. Stoke som spiller for å overleve blir heller ingen enkel oppgave på Anfield. Vinner vi den er mye gjort. Da skal vi ta et, fattig poeng på de to siste. Som sagt håper jeg alt blir avgjort i vår favør så kjapt som mulig før søndag 13.mai, og at Chelsea snart går på noen blemmer. Hvis ikke er det ikke sikkert jeg overlever denne våren.....