Den lange uken

Det er ikke den viktigste kampen i Liverpools historie, men det er trolig den største og mest profilerte kampen gjennom alle tider.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er en bragd av store dimensjoner at Klopp og hans menn er klar for finale i CL.

Europas beste

Real Madrid er en ubestridt storhet i europeisk fotball. Den største vil nok mange si. Vi skal altså møte dette stjernegalleriet hvor vinneren av kampen er Europas beste klubblag!

Vi fortjener uten tvil denne muligheten etter å ha herjet med flere av Europas fotballstoltheter i årets turnering. Jeg skal ikke påstå at Real Madrid er kommer ufortjent til finalen, men de har hatt litt mer flaks enn Liverpool i et par kamper.

Vi kommer ikke til å forsvinne fra fotballkartet om vi taper. Klopp har bygd altfor solid til det. Vi kommer heller ikke til å bli høye på pæra om vi vinner. Vi havnet tross alt på 4. plass i PL i år. Men øyeblikket, hvis vi vinner, blir et øyeblikk for evigheten!

Med sola som vente-hjelp

Så hva skal vi gjøre i ventetiden denne uken? Sørlandet bader i sol og sommervarme for tiden. Det hjelper godt når man grugleder seg til noe. Det må sendes varsler til alle venner som har tenkt på et hageselskap på lørdag at det er helt uaktuelt!! Lillesands Liverpoolsupportere har vært samlet på Sjøbua for å se CL i år. Her blir det trangt om plassen til lørdag!

På formiddagen før kampen starter spiser vi lapskaus. Hvorfor? Jo hvis du ikke vet det, så kommer denne retten fra Liverpool. Satt sammen av to bidrag. Lobstere (fiskere) og scousere (folk fra Liverpoolområdet) spiste Lobs-scouse når de kom hjem med dagens fangst! Dette er tradisjonsmat i Liverpool!

Da sier jeg til alle med rødt hjerte: God appetitt, god kamp og YNWA!