Flying start!

Liverpool har fått en meget god start på Premier League denne sesongen. Faktisk den beste siden begynnelsen av 90-tallet!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

FORRIGE SESONG
FORRIGE SESONG  En kjapp titt på denne viser hvordan kampene endte poengmessig forrige sesong.

Nå skal jeg ikke helle malurt i begeret, men ser vi på de "harde fakta" og sammenligner kampene vi har spilt så langt denne sesongen med fjorårssesongen, så ligger vi nøyaktig på samme antall poeng! Alle disse kampene vant vi forrige sesong. Den store forskjellen er at vi slapp inn mål i tre av de, fire til sammen. Vi scoret 13!

Vi skal glede oss over tabell topp. Vi skal glede oss over at baklengsmålene ikke renner inn. Men jeg mener vi må være nøkterne og ikke ta av enda. Nå venter et beinhardt program bare avløst av en litt "enklere" hjemmekamp mot Southampton i siste halvdel av september. Vi skal i tillegg møte Chelsea i ligacupen og PSG i Champions League i samme periode.

Tolv uavgjortkamper i fjor

Kommer vi oss gjennom denne måneden og litt ut i oktober hvor vi bytter ut de røde kampene over med poeng mot våre antatt største konkurrenter, samtidig som vi tar full pott som i forrige sesong mot antatt svakere motstand, kan dette se riktig så lyst ut etter at en fjerdedel av sesong er spilt. Men vi vil få se mange kamper som den mot Leicester. Eller Brighton. Kamper som vi vinner med knappest mulig margin. Disse må også gjerne erstatte noen av de tolv uavgjorte kampene forrige sesong.

Forsvaret er bedre. Keeperproblemet er "løst". Stallen er mye større og bredere enn i fjor. Innbytterbenken vitner om det! Alt burde ligge til rette for at poengfangsten blir enda større denne sesongen, og at vi kanskje etter mange trofèløse år henter hjem noe sølvtøy? Jeg gleder meg til fortsettelsen!