– Nesten greit

Vel, vel så kom tapet til slutt.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vel, vel så kom tapet til slutt. Det kom i en gnistrende god fotballkamp hvor vi fikk se en rekke topp prestasjoner. Offensiv fotball av beste merke. Vi fikk se bredden i årets tropp. Og sist, men ikke minst så tapte vi kampen ufortjent. Vi hadde rett og slett litt uflaks.

Chelsea var best i den første halvtimen, men så overtok de røde kommandoen. Vi spilte godt og skapte flere gedigne sjanser. Det er betryggende. Vi kommer ikke til å tape mange kamper hvor vi produserer slike sjanser. Vinnermålet til Chelsea må vi akseptere. Det var en prestasjon av store dimensjoner.

Vi hadde ikke førsterekken på isen, men vi fikk se flere såkalte B- spillere i en viktig kamp. Mignolet gjorde en god figur. Kunne en topp keeper ha forhindret noen av Chelsea målene? Jeg lar det spørsmålet forbli ubesvart.

Clyne og Moreno viste tydelig hvorfor de ikke er førstevalg i sine posisjoner. Moreno er uryddig og mangler taktisk klokskap. Clyne virket nervøs med ballen, men han var tålig god defensivt. Matip og Lovren får godkjent.

Vår brasilianske nykommer Fabinho syntes jeg ble bedre utover i kampen. Tempoproblemer i starten, men i deler av andre omgang begynte han å vise seg mer frem. Lovende. Keita har mer å gå på. En kantposisjon er vel neppe hans favoritt. Jeg syntes Henderson gjorde en god figur når han fikk sjansen. Riktignok tapte han noen dueller mot Hazard, men gløden og langpasningene var upåklagelige. Shaquiri og Sturridge er meget gode- reserver.

Jeg tenkte at ligacupen er det ikke så farlig med, men det er liten tvil om at lagene satset det remmer og tøy kunne holde. Smaken på et tap var litt tyngre enn jeg hadde forventet. Men vi må huske på at ingen blir husket for en god kamp i ligacupen- man blir knapt husket for seier i hele turneringen. Sånn sett var det en grei kamp å tape - i hvert fall nesten greit!