«To be or not to be»

Sesongen er snart i gang for alvor. Så langt har vi håndtert fire forholdsvis svake motstandere med varierende grad av overbevisende spill.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi kan vel egentlig slå fast at kampene er vunnet med mindre og mindre margin. Det er urovekkende. Samtidig er det en svært viktig egenskap å hale i land tre poeng på en heller dårlig dag.

Vi har skrudd opp forventningene mange hakk når det gjelder denne sesongen, men fremdeles er vi litt urolige. Det betyr vel bare at vi for alvor anser Liverpool for å være utfordrere til tittelen i år!

Mange likheter

Jeg har notert at kampene mot Brighton og Leicester hadde mange likheter. Vi var desidert best i starten av begge kampene, hvor det så ut som vi skulle overkjøre motstanden helt. Så var det plutselig slutt - sånn midt i første omgang. Det er vanskelig å gi en god forklaring på hvorfor vi mistet så totalt grepet vi hadde i starten.

Nå venter motstandere av et annet kaliber. PSG, Spurs, City og Chelsea vil gi oss svar på hvordan det egentlig står til i år.

Det er vanskeligere å gå til kampene mot antatt svakere lag når vi er store favoritter til å vinne. Det gir motstanderne våre en liten fordel. Så langt har vi klart det godt, og jeg har stor tro på at laget kan vokse enda mer med de store kampene som venter.

Det blir fryktelig spennende å være rød supporter de neste ukene! Da blir Shakespeares gamle visdomsord gyldige for oss: «To be or not to be»