Det begynner å gå opp for meg ...

Vi er over halvveis i januar, snaue fire måneder gjenstår av sesongen. I det øyeblikket jeg leser om at Liverpool har tapt fire hjemmekamper siden Klopp overtok høsten 2015, så slår det meg: For en fantastisk sjanse vi har nå !

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Den ene profilen etter den andre har skrevet nye, lange kontrakter. Laget har (nesten) sluttet å slippe inn mål. Spillerne står frem med en herlig autoritet og innsats. 4 poengs forsprang gjør at Liverpool kan avgjøre alt selv. Bayern München mener de har fått verst mulige trekning i Champions League.

Egentlig for godt til å være sant alt dette her. Samtidig står utfordringene i kø. Første kamp mot Bayern München uten Van Dijk i midtforsvaret, bortekamp mot (foreløpig) høytflyvende United og hjemmekamper mot Tottenham og Chelsea. Vi har og har hatt skader og fravær vi godt kunne vært foruten, men det gjelder de fleste lag. Bare spør Tottenham, som må klare seg uten Kane og Son i lang tid fremover.

Disiplinen i laget er meget bra. Godt å se at det fortsatt ikke er The Liverpool Way å flokke seg rundt dommeren og protestere på alt (kanskje med Henderson som et ørlite unntak). Karantene blir nesten et fremmedord. Det skader ikke å være gode vinnere.

I morgen gjelder det å passe på Saha og ta tre nye viktige poeng, gjerne med et smil om munnen.

Ønsker alle røde en fortreffelig helg 🙂