Nestenulykke

Det gikk nesten galt mot Palace i en kamp som ikke var typisk for årets Liverpool-lag

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Tilfeldigheter? Jeg er usikker på svaret. Den første scoringen til Palace var riktig pent utført. Hvis jeg skulle kjøpt en spiller uten å tenke meg om ville Zaha stått først i køen. Scoring nr. 2 for Palace virket litt enkel, men uansett så er jo dette et engangstilfelle at en spiller relativt uforstyrret header en ball direkte i mål fra en corner. Den tredje scoringen kom etter dårlig markeringsspill helt på tampen av kampen. Den scoringen var unødvendig.

Våre mål var også litt heldige. Den første var heldig selv om Salah’s styring var imponerende og den andre hadde en retningsforandring. De to siste var solide scoringer.

Vi dominerer banespillet uten å være direkte farlige- i hvert fall i lange perioder. Vi vinner uten tvil fortjent nok, men vi forventer kanskje for mye. Når Klopps menn møter et lag på nedre halvdel av tabellen på hjemmebane forventer vi tre poeng uten hjertetrøbbel og pusteproblemer. I verdens hardeste liga glemmer vi fort realitetene. Tre poeng får man ikke med hvilepuls. Det er allikevel et meget godt tegn at vi snur 0-1 mot et defensivt Palace og ror i land seieren på en relativ svak dag.

Etter en nesten ulykke settes det ned en granskningskommisjon og de må avgi flere svar i løpet av kort tid. De har bare en drøy uke på seg før Vardy og co står klar på Anfield gresset. Hvor var svakheten i forsvarsfireren? Er Henderson det rette valget på midten? Hvorfor er Keita så svak? Bør Shaqiri få mer spilletid?

Det er vanskelig å forstå det helt, men nå kjemper vi om ligagull! Alt vi gjør nå blir vurdert i forhold til dette. Kravene er nesten for store, men Klopp leverer fra uke til uke – kan drømmen bli virkelighet?

Til slutt – jeg har sagt det før, men sier det igjen – disse turene til Dubai og de arabiske emirater er etter mitt syn ikke god reklame for Liverpool. Landet og byen er blant annet kjent for sin kvinnediskriminering og sitt negative syn på homofile.

Vel, politikk får være politikk, ønsker alle røde en god hvileuke før vi er klare igjen!