«Vi kan med selvsyn se et gammelt storlag som har store problemer»

På søndag tar Manchester United imot Liverpool.

14. okt 2019 kl 16.44 Bjørn Kittelsen

Vi har klart det umulige. Vi leder PL med 8 poeng. Midt i oktober! Nå venter United på Old Trafford.

Det har alltid vært kampen med stor K. Ingen tap er surere og ingen seire er søtere. United har hatt sin storhetstid, men nå kaver laget skikkelig. Det minner meg litt om Liverpool etter at storhetstiden var over for oss tidlig på 90- tallet.

Tydelig preget av indre uro

Unitedfansen kan ikke akseptere at laget deres ikke kjemper om ligatittelen lengre. Topp 4 er også foreløpig langt utenfor rekkevidde.

De er tydelig preget av indre uro. Spillerkjøpene har feilet. Managere kommer og går i høyt tempo. Gamle helter kritiserer laget sønder og sammen. Solskjær-effekten er for lengst over. Vi kan med selvsyn se et gammelt storlag som har store problemer.

NORDVESTDERBY:
NORDVESTDERBY:  Liverpool møter Manchester United borte på søndag i første kamp etter landslagspausen.

Fotballen er i konstant forandring. Det er lett å spille sesong etter sesong med et lag som har suksess. Men det kommer alltid et nytt tog med nye prinsipper og en ny stil.

Når Solskjær formaner laget tilbake til Fergusons storhetstid, så er det søt musikk for en Liverpool-supporter.

Når det toget passerer deg er det for seint å henge seg på. Når Solskjær formaner laget tilbake til Fergusons storhetstid, så er det søt musikk for en Liverpool-supporter. All respekt for Sir Alex, men hans tid er over. Det blir som å hoppe med samlede ski når v-stilen har revolusjonert sporten.

Vel, United får holde på med sitt! Men jeg er sikker på at når Liverpool kommer til søndag er hele United-delen av Manchester klare til å yte 110% for å slå oss.

Vi har slitt med United i flere år. Riktignok slo vi dem hjemme i fjor, men borte ble det uavgjort. Jeg grugleder meg alltid til disse oppgjørene. Tanken på å gå på jobb på mandagsmorgen med et tap for United er ingen pangstart på arbeidsuka!

Har du innspill til journalisten?