Om to dager spilles årets viktigste kamp, en kamp vi rett og slett ikke må tape.

Nå starter alvoret for fullt, og det er mye som står på spill.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi har igjen «rotet» det til for oss selv i Champions League. Salzburg på bortebane er og blir en lei nøtt. Spesielt for et Liverpool lag som de siste årene slettes ikke trives med å spille CL-fotball i gruppespillet på baner borte fra hjembyen.

Salzburg vil være heltente. Vi må fyre på alle sylindere skal vi få med oss et respektabelt resultat fra Red Bull Arena.

Jeg frykter angrepsspillerne til Salzburg. Fansen vil være i hundre og støtte et lag som faktisk kan slå ifra seg skulle de avansere fra gruppespillet. Salzburg er et lag som, med sine raske og gode angrepsspillere, ikke passer Liverpool veldig godt. Det så vi på Anfield. Heldigvis slipper de inn mål i andre enden også.

Viktigheten av Champions League

Jeg ser også de som ikke «bryr seg så mye» om Liverpool denne sesongen skulle havne i Europa League. Sludder og vås! Torsdagskamper med de nest beste hadde vært en gedigen nedtur både for fans og spillere. Hvis det førstnevnte skulle bli en realitet tror jeg det heller ville bringe negative vibrasjoner inn i spillergruppa. Liverpool skal spille med de beste. Basta!

2. juledag kommer den neste viktige kampen. Leicester har fått en pangstart i årets Premier League og er akkurat nå vår argeste konkurrent til trofeet i mai. Jeg synes faktisk det er litt gøy at det er nettopp Leicester og ikke et av de "vanlige" lagene vi foreløpig kjemper mot denne sesongen. Vi vant så vidt hjemme, og denne kampen tror jeg ikke kommer til å bli noe mindre jevnspilt. Spennende blir det i hvert fall når et eventuelt jule-/familieselskap må avsluttes litt tidligere denne kvelden!

SPILLE MED DE BESTE:
SPILLE MED DE BESTE:  Champions League kan spille inn på motivasjonen - også i ligaen.

Lov å drømme

Midt oppi alt dette kommer et verdensmesterskap for klubblag, ligacup mot Aston Villa og en hjemmekamp i ligaen mot Watford. Sistnevnte kamp vinner vi. Ligacupen bryr jeg meg faktisk mindre om og førstnevnte turnering «får gå som den går».

Jeg vet i hvert fall hva jeg ønsker meg til bursdag (14.desember) og jul. At Liverpool ligger i CL-potten 16.desember og at vi tar alle poengene mot Leicester 2. juledag. Da kan kanskje drømmene om ett eller to trofeer i mai gå i oppfyllelse.