Ulidelig spennende!

På søndag har jeg mest lyst til å ta en lang tur på heia uten tilgang til telefon og internett.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Sjelden har jeg vært så nervøs før den kommende kampen mot Manchester United på Old Trafford!

Dette er oppgjøret som er mye mer enn en «vanlig» fotballkamp uavhengig manager eller tabellposisjon. Det er hat og prestisje i skjønn forening når erkefiendene braker sammen minst to ganger i løpet av en sesong.

Denne gangen er det enda mer.

Kan ødelegge forspranget

En hypet manager i Ole Gunnar Solskjær som har lykkes med det meste så langt siden desember, mot Klopp som heller har hatt en litt dalende formkurve med sitt lag i samme tidsrom.

I sum har det kun blitt fem poeng mer til United i nevnte tidsrom. Det er ikke all verdens, men nok til at City nå er likt med oss med en kamp mer spilt.

Denne bittelille forskjellen er utlignet søndag ettermiddag siden sistnevnte lag spiller finale i ligacupen.

Det betyr i klartekst at United kan ødelegge vårt lille «forsprang» i serien samtidig som en seier til Tottenham vil bringe de helt opp i ryggen på oss. Skrekk og gru!

Skremmeskudd

Selv om vi skriver slutten av februar og det fremdeles er mange poeng å kjempe for, tror jeg ikke det skal mange poengtap til før ligagullet ryker.

Dette gjelder selvfølgelig også for City og Tottenham. Men for vår del hadde det vært så utrolig deilig å sende et skikkelig skremmeskudd til nevnte lag og andre supportere om at vi virkelig mener alvor og at Klopp kan vinne når det virkelig gjelder som mest ved å slå nettopp United!

Sende et skremmeskudd til alle som «vet» at City sikkert vinner i år - igjen, og dempe alle mediene som vil fråtse i et Liverpool tap og hylle Solskjær enda mer!

Vet ikke om jeg orker å se en smilende Solskjær rulle over skjermen eller på forsidene i avisene i dagevis...?

Vanskeligste hinderet

Så Klopp og Liverpool; denne kampen MÅ og SKAL vinnes.

Glem tidligere finaletap og mangel på trofeèr under vår tyske manager, glem tidligere nesten sesonger det det har gått i dass utover våren. Glem tidligere statistikker som handler om serieleder til jul eller antall poeng.

I år skal vi gjøre noe vi aldri har gjort før, nemlig vinne Premier League for første gang.

Jeg vil se Klopp smile og le på søndag etter at han har kommet over det første, og kanskje vanskeligste hinderet, denne våren, samtidig som avisene spekulerer i at en tidligere Liverpoolsupporter som nå trener Manchester United fremdeles har mange hindere å komme over før hans lag er på toppen!

Come on you reds!!