Nesten ikke til å holde ut!

Det er slike resultater som er helt nødvendige for å vinne tittelen, skriver Bjørn Kittelsen

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi leverer varene på Craven Cottage. Vi spiller ut Fulham i mesteparten av kampen. Kvalitetsforskjellen er åpenbar. Vi må imidlertid ha en sterk og god helse i godstolen også.

Vi er i nærheten av to tapte poeng når van Dijk og Allison skaper Babels forvirring og forærer mannen med samme navn en utligning i kampens sluttfase. Vi reiser oss og tvinger frem et uhyre viktig seiersmål i kampen om ligatittelen.

Det er slike resultater som er helt nødvendige for å vinne tittelen.

Salah har tatt seg en pause i målprotokollen. Det bekymrer ikke meg nevneverdig. Jeg regner med at de fleste lag som møter Liverpool tenker mye på hvordan egypteren skal stoppes og legger opp til tett markering og sikringsspill rundt krølltoppen. Det er neppe tilfeldig at Mane og Firmino vikarierer i målprotokollen for tiden. Fortsetter det slik må fokus rettes på disse spillerne og da får Salah mer spillerom. Liverpool har tre toppspillere i angrep. Det er vanskelig å nøytralisere alle tre på en gang.

Det er tøffe kamper mot topplagene som gjenstår, men lagene i bunnstriden er heller ingen spøk når sesongen går mot slutten.

Jeg synes Joel Matip fortjener skryt. Han har gjort en strålende jobb i midtforsvaret. Han er også en trussel på cornere.

Lallana har aldri vært min favorittspiller, meh Han har på ingen måte gjort en dårlig figur i de kampene han har fått spille. Jeg er nok altfor opptatt av at en ny mann på midtbanen skal være målfarlig og ha en god skuddfot. Lallana kan løpe og presse i stor stil, men noen målscorer er han ikke.

Jeg liker Allison. Han er på grensa til å være litt for cool. Det blir noen skjønnhetsfeil litt for ofte. Han frister skjebnen litt for ofte. Det mener jeg er helt unødvendig i situasjoner hvor det ikke er mulig å vinne noe, men bare tape noe.

Innlegg fra kantene er like variable i kvalitet som været på Sørlandet. Vi kan neppe forandre været, men det må ligge et forbedringspotensial for både Arnold og Robbo i høyere kvalitet på flere innlegg.

Divock Origi skaper fart og han er livlig når han får sjansen. Farten er enorm. Teknikken og fotballforståelsen er mer middelmådig.

Hvis Ox vender tilbake i kampform så er han muligens den spilleren midtbanen trenger.

Vi venter i spenning, på tabelltoppen, til neste kamp- det er nesten ikke til å holde ut!