Drama i to akter

Så klarte vi altså en skikkelig motbakke til! Borte mot Southampton. Hjemme mot Chelsea. Borte mot Porto. Full pott! Vi har hatt en eventyrlig sesong til nå.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Allikevel kan vi ende opp uten sølvtøy.

Barcelona i semifinalen er uten tvil årets kamp. Kan vi klare å stoppe Messi? Det vil kreve alt av alle. Jeg tror vi har muligheten. Vår angrepstrio kan straffe Katalanerne på Camp Nou, og under Anfields flomlys kan ingen lag være trygge.

Det var både og at City røk for Tottenham. Det gir dem blod på tann i ligainnspurten. Skuffelsen kan allikevel kanskje prege dem litt! Min gode barndomsvenn og reisekamerat er Spurs fan. Nå trenger vi i første omgang hjelp i ligaen fra den kanten. Kan de stjele et poeng fra City på søndag? Vel, vårt vennskap tåler nok et Spurs tap i nevnte kamp. Skulle derimot Liverpool og Tottenham møtes i finalen i Cl…..

Jeg må skrive noen ord om Fabinho. Jeg har gitt ham kallenavnet «blekkspruten». De lange beina er over alt. Han får tilsynelatende en tå på ballen i alle situasjoner. Han stopper utallige angrep og er en levende vegg foran Mastro Van Dijk og co. Kjøpene av linjen Allison, Van Dijk og Fabinho er etter mitt syn hovedårsaken til vår supersesong. Og vi har mye mer i vente i årene som kommer!

Superlativene om årets sesong er oppbrukt. Nå gjenstår oppløpssiden. Drama i to akter! Vi er godt posisjonert i begge turneringer. Vi er helt reelle kandidater til å vinne CL og PL. Vi ligger helt i rygg på våre motstandere, men vi må forbi både Barca og City. Kan vi klare det? Skulle vi allikevel ende opp tomhendt så er stoltheten uten riper i lakken og vi kan si «well done» til de lagene som eventuelt slår oss i innspurten. De har slått verdens beste klubblag for øyeblikket!