Alt eller ingenting – eller ingenting, men fortsatt alt?

«Det føles ikke lenger som det er nå eller aldri.»

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Som overskriften sier, så er det i kveld alt eller ingenting. Vårt kjære Liverpool må ha 3 poeng i Newcastle for å fortsatt være med i gullkampen før City møter Leicester hjemme på mandag!

Men selv om det heller ikke skal lykkes denne gangen og det igjen blir ingenting på oss, så skal vi ikke glemme at denne klubben fortsatt er alt for oss.

Denne sesongen har vært helt outstanding og la oss bare krysse fingre og tær og nyte resten av denne reisen. Skulle det ikke gå, så må vi bare ta av oss hatten for City og se fremover.

Man kan dra mange paralleller til 2014-sesongen, da vi snubla på slutten. Men jeg ser allikevel et helt annet lag, en helt annen klubb, en helt annen tro denne gangen. Det føles ikke lenger som det er nå eller aldri, det føles som Klopp har bygd et lag som skal være med i toppen i mange år!

Det føles ikke lenger som det er nå eller aldri, det føles som Klopp har bygd et lag som skal være med i toppen i mange år!

Men vi vil ha dette gullet nå, denne sesongen! Så la oss alle krysse fingre og tær på at vi står løpet ut og at Leicester kan gi oss en hjelpende hånd på mandag!

Lykke til, røde venner!