Det er noe magisk over Liverpool

Vi er ferdig med årets sesong. En utrolig sådan

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi er ferdig med årets sesong. En utrolig sådan. Vi slår Tottenham i Madrid og avslutter dermed sesongen med å vinne Europas gjeveste turnering for klubblag!

Det er noe magisk over Liverpool. Jeg tror det er derfor så mange mennesker elsker denne klubben! Evnen til å overgå seg selv når utfordringene blir store kjennetegner de røde heltene. Vi kan alle lære noe av den mentaliteten Klopp og andre storheter har banket inn i laget. Intet hinder er for stort. Alt kan bestiges og beseires når innstilling og pågangsmot kombineres med kvalitet.

Å vinne CL er en helt utrolig prestasjon. Vi er dyktige og selvsagt litt heldige, men vi spiller oss ikke frem til to finaler på rad uten at vi er langt dyktigere enn heldige! Når vi ser på årets turnering kom vi oss gjennom gruppespillet med et nødskrik! 3 tap på bortebane kunne fort ha blitt kritisk, men hjemme-formen holdt oss inne i turneringen. I tur og orden har vi slått Bayern M, Porto, Barcelona og Tottenham i utslagsrundene. Vi er uten tvil verdige vinnere!

Årets sesong i PL er jo helt fantastisk for vårt vedkommende. At vi ender opp bak City er bare å akseptere- de vinner nok en tittel fortjent.

Det er nesten vanskelig å se hvordan vi skal kunne bli enda litt bedre til neste år! Hva er det vi mangler nå? Keeper og forsvar har vært av høy kvalitet i år. Midtbanen har også mange valgmuligheter og angrepsrekka trenger vi ikke kommentere. På kort sikt vil det bare være spillere helt i toppsjiktet som kan forsterke laget.

Klopp har alt heltestatus. En seier i PL står høyest på alle rødes ønskeliste. Jeg føler meg faktisk ganske sikker på at vår eminente tyske leder kommer til å klare den bragden!