Er det grunn til bekymring?

Den egyptiske kongen har skrevet sitt navn med gullskrift i Liverpool for all fremtid.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Han har ytterst fortjent vært Liverpools mest profilerte spiller de siste sesongene. Alle kjenner Mo Salah. Dribleren. Målscoreren. Venstrebenet. Hurtigheten. Smilet og det uskyldige blikket. Han har satt sitt stempel på alt som har vært positivt etter at Klopp kom til makten. Angrepstrioen Mane, Firmino & Salah kommer til å være samtaleemne og spektakulære minner i årevis!

I årets festsesong har han scoret jevnt og trutt, men vi har også sett at i år har flere spillere hevet seg til Salahs nivå. Vi trenger ikke nevne navn, men Liverpool er ikke bare Mo Salah i disse tider. Flere spillere står langt fremme i den køen nå.

Så kommer det en liten snikende følelse at den store stjerne har begynt å falme litt. Det har vært noen tendenser til egoistiske avslutninger. Det har blitt litt flere dårlige pasninger. Det har blitt litt flere dårlige avslutninger. Og litt mindre entusiasme i spillet. Føler jeg. Jeg synes i tillegg at han relativt ofte får litt for godt betalt på spillerbørsen.

Så jeg bare spør - er det grunn til bekymring?