Når kommer egentlig det første tapet?

Sitter her og nyter kaffen på morgenen og tenker på den kommende kampen i ettermiddag. Full pott igjen?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For hver uke og dag som går nærmer det første tapet seg. Kanskje også på hjemmebane. I dag møter vi et Southampton som var i fritt fall for noen uker siden, men som takket være også en meget god Ings har krabbet oppover på tabellen. En Ings som garantert er topp motivert, fandenivolsk og ikke minst litt forbanna på måten han "forsvant" ut av Liverpool på. Skader, masse skader, satte en effektiv stopper for en mulig karriere i rød drakt. Nå¨er han så god at til og med et desperat Manchester United prøvde seg i dette overgangsvinduet! Vil Ings skape problemer for "verdens beste forsvar" i ettermiddag og skape litt nervøsitet og usikkkerhet i røde hjerter?

Jeg var nervøs før kampen mot Wolverhampton som jeg faktisk fryktet aller mest i januarprogrammet. Det gikk bra. Forrige sesong gikk jeg og trippet nervøst før hver eneste kamp utover senvinteren og vårsesongen. Kanskje en god grunn til det siden Manchester City var hakk i hæl eller sågar foran oss med knappest mulig margin. i år har jeg en merkelig (og uvanlig) ro hele tiden. 19 poeng! Utrolig. Det er det samme som seks tap pluss litt til. Dette kan umulig gå galt?

Har hele tiden ment at hvis vi kom gjennom hele januar uten poengtap så kan vi vifte ekstra mye med flaggene på 17.mai. Det samme sa jeg ifjor da vi slo Chelsea i innspurten........Det holdt likevel ikke helt inn. Nå er vi så suverene at til og med Klopp "innerst inne" vet at ligagullet havner tilbake på Merseyside etter 30 år, selv om han er programfestet til å nekte for dette når han får spørsmål om det. 

En etterlengtet vinterpause står for tur. To uker med ferie for spillere, manager og støtteapparat før siste og avgjørende del av ligaen tar til. Jeg kjenner på fraværet av nerver at jeg heller hadde trengt denne pausen i fjor! Håper Ings og co ikke er like gode som oss om noen timer, reiser tomhendte hjem til sydkysten igjen og at vi sitter igjen med en 22 poengs ledelse....

Lykke til med kamp alle røde!