Historieløse over natta

Dette er kortversjonen av den gjengse supporter som nå hyler og bærer seg i sosiale media etter at Liverpool har tapt en fotballkamp eller to.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er utrolig hvor fort man glemmer og blir historieløse. Det raljeres i ulike fora over hvor dårlig det står til og at enkelte spillere bør kastes på bålet.

Den siste uken har gitt resultater som viser at fotballen på øverste nivå er svært kompetativ og marginal.

Sist uke kom West Ham til Anfield og spilte på sine styrker som stor underdog og kunne med litt mer hell fått noe fra kampen som de til slutt tapte 2-3 etter en stor brøler av Fabianski.

Det bar prov om at Liverpool etter vinterpausen har hatt noen utfordringer med skader og form på noen spillere, ikke unaturlig en lang og knallhard sesong i England.

De siste årene har Klopp bevist nedprioritert Ligacupen og FA Cupen med å slippe til unge spillere og bruke hele stallen. Det har gitt sterke resultater i ligaen og i Champions League, samt at mange unge spillere har fått utvikle seg og samlet verdifull erfaring.

Ikke så mye å syte over 

Den grønne rekken i ligaen vil vi aldri få oppleve maken til, det har vært grønt 17 ganger før Old Trafford og 18 ganger etterpå. Smak litt på den før du jamrer eder å galle på sosiale medier.

De unge spillerne som har fått sjansen i ligacup og FA Cupen har virkelig vist at det gror godt i klubben og det er tross alt det en klubb skal bidra med.

Med ett nytt samlet anlegg er forholdene for sportslig utvikling optimal, på alle nivåer, det bør glede alle med rødt hjerte på Merseyside.

At Chelsea på Stamford Bridge i FA Cupens 5 runde ville bli tøft viste de fleste, det er ikke slik at Liverpool får noe gratis, heller tvert om, og når det er stang ut og vi roterer på laget blir det fort exit.

I ligaen står det 26-1-1 og 79 poeng, det er like mange poeng som da sist Liverpool vant ligaen i 1990, da med 9 poeng til Aston Villa. Der er det vel ikke så mye syte over ?

I Champions league klarte vi det kunststykke å tape 0-1 borte mot Atletico Madrid, det er jo nesten ikke til å tro...

Nå handler alt om returen på Anfield i neste uke, ingenting er som flomlys kamper i Europas gjeveste turnering, der vi har vært i finalen de siste to årene. Det er vel også ok ?

Up the reds !